11 / 05 / 2024

Reforce Real Estate'den iş teklifi!

Reforce Real Estate'den iş teklifi!

Reforce Real Estate, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Türkiye'nin fark yaratan yerli emlak markasında yerinizi alın, tapulardaki işlem hacminizi arttırın!"



İşte o açıklama;


Mükemmel sonuçlara ulaşmak için ; Gelecek kuşakları düşünen , sektörel deneyime inanan, etkili reklam ve görselliği ilke edinmiş, kültürel mirasa saygı duyan,güvenli ve doğru araştırma yapan,çevreyle uyum içinde olan,disiplin ve etiklik çerçevesinden çalışan, yaşayanı ve doğayı seven bir yapıyla hareket eden bir emlak markasıyız.


İLK İŞİM KENDİ İŞİM OLSUN


Türklerin ne kadar girişimci bir ruha sahip oldukları ,Türk iş dünyasının dünyadaki ilkler sıralamasında yerini alırken, kendisini göstermektedir. Amerika ve Avrupa’da yapılan son araştırmaların genel sonuçlarında, kendi işini kurma konusunda Türk’lerin daha başarılı oldukları da tescillenmiştir.İlk işim kendi işim olsun, diye düşünen girişimcilere sunduğumuz avantajlarımız ve kurumsal kimliğimizle bu girişimci ruhunuza destek vererek ilk işinizin kendi işiniz olmasını sağlıyoruz.


MEVCUT İŞYERİMDE KURUMSAL KİMLİK KAZANMAK İSTİYORUM


Mevcut işinize kurumsal kimlik kazandırmanın en iyi yolu Franchise almaktır.Kurumsallık, Franchise sisteminin en önemli dayanağıdır.Franchise sistemi ile yatırım yapmak isteyen girişimciler taşları yerine oturmuş, sağlıklı işleyen bir franchise sistemi tercih etmelidirler.


Aynı şekilde kurumsallığı da ön planda tutmalıdırlar.Bir diğer önemli unsursa, franchise sistemine bakış açısıyla ilgilidir.Sisteme iş yapma ve yaşam biçimi gözüyle bakılmalıdır.Yatırım yapıldıktan sonra, durdurmak yerine,üzerinde odaklanılması halinde başarılı bir franchise süreci oluşur.Bu açıdan gayrimenkul markalarının, kurumsal kimlik yapıları ve fiyat politikaları oldukça önemlidir.


FIRSATLARIMIZ :


KURUMSAL KİMLİK


Profesyonel bir Gayrimenkul Danışmanlık Markası güvencesinde ,kazançlı,saygın ve prestijli bir yapının içerisinde yer almış olacaksınız.


INTERNET SATIŞ AĞI


Merkez – bayiler ve bayi-bayi ağı ile her bayi hem birbirlerine gelen talep ve istekleri görmüş olacak, hem de merkezle direk paylaşım içine gireceklerdir.


PROFESONEL WEB SAYFASI


Web sayfası içerisinde , sizi tanımlayan ve alt danışmanlıklar açabileceğiniz,profesyonel bir web tasarımını kullanmış olacaksınız.


EXPERTİZ HİZMETLERİ


Firmamız bünyesinde faaliyet gösteren HTM Gayrimenkul Değerleme İnş.Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti  tarafından türkiyenin her yerinde 24 saat içerisinde expertiz hizmeti verilmektedir.


ANLAŞMALI BANKALARIMIZDAN KREDİ KOLAYLIĞI


Anlaşmalı olduğumuz bankalardan yapılan expertiz yönlendirmeleriyle, kolay ve hızlı kredi çıkarma fırsatı


GAYRİMENKUL HUKUK HİZMETLERİ


Bünyemizde bulunan Hukuk Müşavirliği Depertmanı aracılığı ile bayilerimizin karşılaştığı her türlü hukuki sorunlara, merkezimiz birebir müdahale etmektedir.


EĞİTİM HİZMETLERİ


Şirket içi eğitimlerin yanında, profesyonel gayrimenkul danışmanlarımız, bayileri yerlerinde ziyaret ederek birebir eğitim vermektedirler.


TAPUDA ARTAN GAYRİMENKUL İŞLEM HACMİ


Yurtiçi ve diğer Dünya ülkelerinden Merkeze gelen satış veya alım ile ilgili tüm gayrimenkul talepleri, direk bayilere yönlendirilmektedir.


KARİYER


Profesyonel bir markayla, profesyonel gayrimenkul hizmetleri alanında kariyer yapma fırsatı.


-REKLAM KATILIM BEDELİ YOK


-ORGANİZASYON KATILIM BEDELİ YOK


-ALIM SATIM İŞLEMLERİNDEN BEDEL ALMAK YOK


-EĞİTİM BEDELİ YOK


-İŞYERİ ZORUNLU ÖLÇÜLERİ YOK


-ZORUNLU ELEMAN SAYISI YOK


Gayrimenkul Firmaları


Franchise Sisteme Giriş Bedeli : Bölgeye göre değişir


1.500 TL ile 5.000 TL  arasında değişmektedir (1 SEFERLİĞE MAHSUS ALINIR)


Ödeme Şekli :


Peşin


Aylık Ödeme : 


100 TL + KDV 


Franchise bayilerimize bedelsiz olarak gönderdiğimiz Emlakçı Kiti


1- Matbu tanıtım evrakları ( kartvizit, broşür v.s.)


2- Satılık ve Kiralık afişleri ( 50 x 70 cm)


3- Reklam tanıtım broşürleri


4- Promosyon malzemeleri


5- Açılış Organizasyon desteği


Gayrimenkul Danışmanları


Sisteme Giriş Bedeli : Yok


Aylık Ödeme : 50 TL + KDV


SÖZLEŞME SÜRESİ MİN. 3 YILDIR


e-posta : [email protected]


Geri Dön