02 / 05 / 2024

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 



İzmir'de uluslararası bir otel markasının lüks otel kategorisinde hizmet veren ilk oteli olan Reges Çeşme, The Luxury Collection markasının lüks anlayışını hem kolay ulaşılabilen destinasyonunda hem de izole ve güvenilir ortamında sunmayı planlıyor. Dünya'da yer alan habere göre; iki ayrı binasında bulunan 93 oda ve 11 suit'iyle hizmet verecek olan otel, Çeşme Yarımadası'nın panoramik deniz manzarasının yanı sıra Hemera ve Safran restoranları, Ege deniz mahsülleri ve İtalyan mutfağının lezzetleriyle öne çıkacak.

Kişiselleştirilmiş sakin ve huzur dolu bir tatil hedefleyen misafirlerine özel iki ayrı açık havuz seçeneği sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa'nın, geniş dış mekanlari da etkinlikler, düğün, davetler için alternatif olacak.

Reges Çeşme Nisan da açılıyor!

Mimarisiyle de öne çıkıyor 

Yerden tavana cam kaplı geniş pencereli odalarında bolluk, bereket ve şans getirdiğine inanılan tavus kuşu görselleri, yatak başucunda bulunan Sakız Ağacı yaprağı görseller Çeşme'nin otantik ruhunu yansıtması amacıyla kullanıldı. Mimarisi kuşbakışı görünüm ile incelendiğinde kral tacını andıran Reges Çeşme Oteli'nin, Sufi ritüeliyle çağdaş bir şekilde yorumlanırken iç mekanlarında da eski Japon Kintsugi felsefesinin izlerini taşımasına özen gösterildi.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!


Geri Dön