01 / 05 / 2024

Regnum'dan Escana Evlerine Kerem Görsev Trio!

Regnum'dan Escana Evlerine Kerem Görsev Trio!

Eşsiz Bodrum Kalesi manzarası ve Bodrumun merkezindeki benzersiz konumuyla sadece yaz aylarında değil, dört mevsim konforlu bir yaşam vaat eden Regnum Escana Evlerinde düzenlenen partiye, çok sayıda davetli katıldı



 

Gayrimenkul geliştirme şirketi Regnum, yazın gelişini keyifli bir parti ile karşıladı. Kerem Görsev Trionun müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen parti boyunca davetliler keyifli anlar yaşadı.

Bodrum Kalesi manzarası ve eşsiz konumuyla Bodrumun incisi olmaya aday Escana Evlerinde 25 Haziran Cumartesi akşamı düzenlenen parti, Kerem Görsev Trio müzik dinletisi ile başladı. Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürkün ev sahipliğinde gerçekleşen partiye iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Kerem Görsev Trionun dinletisi ile başlayan parti, davetlilerin keyifli sohbetleri ile sürdü.


Gecenin açılış konuşmasını yapan Ufuk Öztürk, yaza hoşgeldin partisini Regnumun en seçkin projelerinden biri olan Escana Evlerinde gerçekleştirmekten dolayı gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi: Konumu ve özel mimari tasarımıyla Bodrum'un en gözde yaşam alanı olan Escana Evlerinde sizleri ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu güzel yaz akşamında, Kerem Görsev Trionun özel dinletisi eşliğinde sizlerle birlikte yaza hoşgeldin demenin  keyfini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Regnum olarak en prestijli projelerimizden biri olarak gördüğümüz Escana Evleri deneyimini paylaşarak karşıladığımız yaz aylarının hepimiz için en az bugünkü kadar keyifli geçmesini temenni ederim.

Regnum Escana, sakinlerine ayrıcalıklı bir Bodrum deneyimi sunuyor

Regnum Escana villaları, Bodrumun kendine özgü mimarisi ile 21. yüzyılın teknolojisini harmanlayarak sakinlerine eşsiz bir Bodrum deneyimi yaşatıyor. Akıllı bina konseptiyle inşa edilen Escanada, uzaktan cep telefonu veya internet aracılığıyla evin ısıtma ve kliması önceden çalıştırılabiliyor, aydınlatma ve televizyon da dahil olmak üzere bütün elektrikli-elektronik aletler kumanda edilebiliyor. Konumu ve özel mimari tasarımıyla Bodrumun en gözde yaşam alanı olan Regnum Escanada yer alan 25 villa, 3 katlı olarak inşa edildi. 18 dönümlük bir alana ve toplam 10.800 metrekare inşaat alanına sahip villaların büyüklüğü 400 ile 450 metrekare arasında değişiyor.


REGNUM HAKKINDA

Türkiye merkezli bir şirket olan Regnumun, Londra ve Sofya ofisleri aracılığıyla, İngiltere ve Bulgaristanda da önemli gayrimenkul yatırımları bulunuyor.

İstanbulda 43 daireden oluşan Sky Residence ve 722 konutluk Elitkent projelerini; Bodrumda 195 evden oluşan Bargylia projesini tamamlayan Regnum, İstanbulda 1285 konutluk Astrum Towers projesini de Mayıs 2009da sahiplerine teslim etti. Regnum, Avrupanın En İyi Golf Destinasyonu seçilen Antalya-Belek bölgesinde, golf profesyonellerinin yorumlarına göre Türkiyenin en iyi golf sahasını da 2008 yılı içinde misafirlerinin hizmetine açtı.

Bodrumun merkezinde, muhteşem bir manzaraya sahip yeni projesinin inşaatını da tamamlayan şirket, İstanbulun yeni landmarkı olacak projesinin yapımına ise yakın zamanda başlayacak.

Regnum; İngiltere, Bulgaristan ve Türkiyedeki projelerin tüm dünyadaki satış organizasyonlarını da yürütüyor. Londrada butik bir projeyi tamamlayıp sahiplerine teslim eden Regnum, Tower Bridge bölgesindeki yeni projesinin inşaatına da 2011 yılının ilk aylarında başladı.

Proje yönetimi için Sofyada kurulan Regnum Bulgaristan ise, tamamlanan 227 konutluk Crystal Apartments projesinin haricinde konut, ofis ve alışveriş merkezi projeleriyle de ülkenin en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olmayı hedefliyor.

 


Geri Dön