10 / 05 / 2024

Regus, emlak maliyetlerini yüzde 60 düşürüyor

Regus, emlak maliyetlerini yüzde 60 düşürüyor

Regus, kriz nedeniyle evden ya da uzaktan çalışmanın her geçen gün daha fazla rağbet gördüğü günümüzde; modern ve ekonomik ofis çözümleri sunuyor



Dünyanın yenilikçi  çalışma alanı çözümleri sunan en büyük kuruluşu Regus, kriz nedeniyle evden ya da uzaktan çalışmanın her geçen gün daha fazla rağbet gördüğü günümüzde; hemen her sektörden birey ve şirketlere gereken her mekan, şekil ve zamanda çalışmalarının devamlılığını sağlamak için modern ve ekonomik çözümler sunuyor. 

Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 76 ülkenin 450 şehirinde 1000'in üzerindeki Regus İş Merkezleri'nde tam zamanlı ve yarı zamanlı kullanıma hazır ofisler, konferans ve kurul toplantı odaları, toplantı ve eğitim salonları, video konferans stüdyoları, iş salonları ve cafeler bulunuyor. Tam donanımlı ve mobilyalı ofisler gereksinimlere göre günlük, haftalık, aylık veya yıllık, tam veya yarı zamanlı olarak kullanılabiliyor. 

Müşterileri arasında Google, GlaxoSmithKline ve Nokia gibi dünya devleri yer alan Regus'un İstanbul'da Maslak Beybi Giz, Palladium Center ve Kanyon'da, Ankara'da ise Armada Alışveriş Merkezi'nde ofisleri bulunuyor. 

"Dünyada yaşanan ekonomik durgunluk, iş yeri kuralları kitapçıklarını yırtıp atmış durumdadır. Bugün, sayıları 500,000'i bulan müşterilerimizin çoğu, uzaktan  ya da evlerinden çalışmayı göz önünde bulundurabilirler" diyen Regus CEO'su Mark Dixon, "Ofis alanlarının yaklaşık % 50' si aktif olarak kullanılıyorken, % 50' si ise boş duruyor. Bizim, geçmişteki cep telefonsuz yaşamı hatırlayıp anlattığımız gibi, gelecekte de çocuklarımız her gün ofise gidip geldikleri günleri hatırlayıp anlatacaklardır. İnsanların çalışma şekilleri sürekli olarak değişiyor ve Regus bu değişimin öncülüğünü yapıyor." diye ekliyor.

Regus CEO'su Dixon, geleneksel ofis anlayışındaki değişimin kendileri için bir fırsat olduğunu belirterek, son 18 ayda, 15 yılda ürettiklerinden daha fazla yeni ürün ve hizmete imza attıklarını belirtiyor. 
 
Regus, ofiste çalışan ekipler, evden çalışanlar, mobil çalışanlar ve sık seyahat edenler için alternatif çözümler sağlıyor. Örneğin evden çalışanlar bir Regus adresine sahip olabiliyor, günlük ofis kiralayabiliyor ve  telefon desteği sayesinde kişiselleştirilmiş çağrı cevaplama/mesaj alma hizmetinden yararlanabiliyor. Mobil çalışanlar ve sık seyahat edenler Businessworld hizmeti sayesinde dünya çapında 1000'den fazla merkezdeki toplantı odaları ve iş salonlarını kullanabiliyor, dünya çapında 600'ün üzerindeki video konferans salonları sayesinde yol masraflarını azaltabiliyor.

 


Geri Dön