28 / 04 / 2024

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.




Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi Regus, Türkiye’deki 18’inci yılında yatırımlarına hız verdi.  İstanbul’da Avrupa yakasının ardından, Regus hazır ofis düzenine artan talebi ve iş hayatının yeni ihtiyaçlarını dikkate alarak Anadolu yakasında da ticaret sanayi ve iş hayatının geliştiği bölgelere hazır ofis merkezlerini almaya devam ediyor.

 

Regus’un Anadolu yakasındaki iki önemli  hazır ofis yatırımı son dönemin en hızlı gelişme gösteren merkezi Maltepe ve Kurtköy bölgesinde Ekim ayı itibariyle hizmet veriyor.

 

Kurtköy ve Maltepe hazır ofis merkezleriyle Regus Anadolu yakasında artan hazır ofis ihtiyacına daha hızlı,kapsamlı,ekonomik ve kolay çözümler sunmayı  hedefliyor. Kurtköy ve Maltepe ile birlikte Regus’un Anadolu yakasındaki hazır ofis sayısı da 6’ya ulaştı.

 

Böylece Sabiha Gökçen’den, Kartal Maltepe’ye Ümraniye’den Kadıköy’e kadar uzanan çok geniş bir alanda Regus,hazır ofis ihtiyaçlarına ihtiyaç verebilir hale geldi.Anadolu yakasında da Regus, dünyanın önde gelen şirketlerinin de hazır ofis arayışlarında en önemli tercihi haline geldi.

 

Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül Türkiye'deki büyüme planı çervevesinde bu yıl 7 yeni ofis açacağını açıkladı.  Özgönül, “Regus olarak önümüzdeki iki yıl içinde mevcut merkez sayımızı iki katına çıkarmak istiyoruz. 2017 sonu itibari ile 10 bin metrekare  gibi bir ek ofis alanı geliştirmeyi ve toplam büyüklüğü 35 bin metrekareye  ulaştırmayı hedefliyoruz. Regus’un hazır ofis sektöründeki farkıyla mümkün olan en çok kişiyi ve kuruluşu tanıştırmaya kararlıyız.İstanbul öncelikli olmak üzere, tek merkezimizin bulunduğu diğer şehirlerde merkez sayılarımızı arttırmayı hedefliyoruz. 2017 yılı içerisinde 6-7 yeni hazır ofis alanı açılışı yapacağız”dedi.
 


Geri Dön