13 / 05 / 2024

regus ofisleri 2017

regus ofisleri 2017

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Regus ofisleri kolay ulaşılabilen lokasyonlarda konumlanıyor!

120 ülkede, 900 şehirdeki 2 bin 600 merkezde 2,5 milyondan fazla kişi Regus ofislerini kullanıyor. Şirket Türkiye'de ise 16 yıldır faaliyet gösteriyor ve 2015 sonu itibariyle iş merkezi sayısını 23'e ulaştırdı.

Amass İzmir Ofisleri teslimleri!

Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amass projesi İzmir İl 'i Gaziemir İlçe 'sinde inşa ediliyor. Amass İzmir Ofisleri teslimleri 2017 yılı yazında gerçekleşmesi öngörülüyor.

DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Business'ta ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Peki DKY Business Kartal Ofisleri nerede?

Business İstanbul Ofisleri nerede?

Kadıköy Business İstanbul'da tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim uygulanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Business İstanbul Ofisleri nerede?

Loft Up Ofisleri fiyat listesi!

Loft Up Ofisleri fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den satışa sunuluyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.

Çorum Kent Meydanı 2017'de tamamlanacak!

Çorum Belediyesi ile İl Özel İdaresi arasında Vilayet Meydanı için imzalar atıldı. Belediye Başkaaffer Külcü, Valilik karşısında bulunan Tekel Binası ve Özel İdare binası yerine yapılacak olan meydanın 2017'nin baharında tamamlanacağını söyledi.

Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Tatar Yapı Ataşehir projesinin home ofice binası 10 katlı olarak, mini plaza binası ise 3 katlı olarak tasarlandı. Proje toplam 7 bloktan oluşuyor. Peki Tatar Yapı Ataşehir Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

5. Levent Projesi 2017'de tamamlanacak!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Eyüp 5. Levent Projesi teslimleri 2017'de!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

5. Levent Projesi 2017’de teslim edilecek!

1 milyar 800 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 5. Levent Projesi'nin 2017'de tamamlanması planlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım, 5. Levent'in kentsel dönüşümde örnek bir proje olacağını belirtti.

regus ofisleri 2017 Haberi

regus ofisleri 2017


Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi Regus, Türkiye’deki 18’inci yılında yatırımlarına hız verdi.  İstanbul’da Avrupa yakasının ardından, Regus hazır ofis düzenine artan talebi ve iş hayatının yeni ihtiyaçlarını dikkate alarak Anadolu yakasında da ticaret sanayi ve iş hayatının geliştiği bölgelere hazır ofis merkezlerini almaya devam ediyor.

Regus’un Anadolu yakasındaki iki önemli  hazır ofis yatırımı son dönemin en hızlı gelişme gösteren merkezi Maltepe ve Kurtköy bölgesinde Ekim ayı itibariyle hizmet veriyor.

Kurtköy ve Maltepe hazır ofis merkezleriyle Regus Anadolu yakasında artan hazır ofis ihtiyacına daha hızlı,kapsamlı,ekonomik ve kolay çözümler sunmayı  hedefliyor. Kurtköy ve Maltepe ile birlikte Regus’un Anadolu yakasındaki hazır ofis sayısı da 6’ya ulaştı.

Böylece Sabiha Gökçen’den, Kartal Maltepe’ye Ümraniye’den Kadıköy’e kadar uzanan çok geniş bir alanda Regus,hazır ofis...