27 / 04 / 2024

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal  Reis  ve Levent  Cengiz ortaklığında kuruldu. 



Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal  Reis  ve Levent  Cengiz ortaklığında kuruldu. 

Reisin Otobüs İşletmeciliği Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 8. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 9. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 10. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 11. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. 12. Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. 13. Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. 14-Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 15-Şirket konusu ile ilgili olan şirket kurabilir, ortaklık yapabilir, mevcut ve ilerde kurulacak işletme ve şirketlere iştirak edebilir, şirket konularıyla iştigal eden firmaları, ticari işletmeleri devren iktisap edebilir, aracılık yapmamak kaydıyla kurulmuş ve kurulacak şirketlerin hisse senetlerini ve paylarını satın alabilir, satabilir, devredebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunur. Yukarıda gösterilen muamelelerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu başka işlere girişmek istendiği takdirde dilediği işleri yapacaktır. Ana sözleşme değişikliği gerektiren bu durumda genel kurulca alınacak karar tescil ve ilan ettirilir.


Geri Dön