02 / 05 / 2024

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.



Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi 29 Kasım 2017'de Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından kuruldu.

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi  iş konusu;3.1.1.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü gayrimenkul yatırımı yapmak, Alısveris Is Merkezleri, Is merkezleri, toplu yapılar ,ticari gayrimenkuller , lokanta , kafeterya , her türlü konaklama , dinlenme ve eglence tesisleri ile gezi, yiyecek ve içecek yerleri, otel, motel, kamping, mokamp, pansiyon, tatil köyü , termal istasyonu, plaj ,hamam , turistik esya imal ve satıs yerlerini vb. turistik konaklama, spor ve turistik tesislerin insası, kurulması, alımı, satımı, kiralanması ve isletilmesi, kiraya verilmesi, tamamının ya dabir kısmının isletmeciligini yapmak ya da yaptırmak .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön