28 / 04 / 2024

Relux RFF 35 Ümraniye projesinin basın toplantısı 13 Nisan'da!

Relux RFF 35 Ümraniye projesinin basın toplantısı 13 Nisan'da!

RELUX markasının ilk faaliyetlerinden İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi olan Ümraniye’deki RELUX RFF 35 projesinin detaylarının ve hedeflenen yeni projelerin anlatılacağı buluşması 13 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.



Kıymetli madenler işinde Türkiye'de bilinen en köklü grup olan Altunbüken Grup, 75 senedir sektörde yer alıyor. Başta Amerika Birleşik Devletleri, Birlesik Arap Emirlikleri, Rusya, İtalya, Almanya, İngiltere ve İspanya olmak üzere 30'dan fazla ülkeye takı ihracatı gerçekleştiren Grup,  geçen yıl 400 milyon TL ciro yaptı.


İnşaat sektöründe de 25 senedir faaliyet gösteren Grup, şimdi RELUX Gayirmenkul markası ile inşaat sektöründe iddialı bir atılım yapıyor.


RELUX, inşaat sektöründe lüks anlayışı yeniden tanımlıyor. Kıymetli madenlerden edindiği lüks tecrübesini inşaata aktarıyor. A ve A plus segment projeler yapacak Relux, dünyaca ünlü mimari grup GAD Architecture Gökhan Avcıoğlu ile çalışıyor.


RELUX markasının ilk faaliyetlerinden İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi olan Ümraniye’deki RELUX RFF 35 projesinin detaylarının ve hedeflenen yeni projelerin anlatılacağı buluşması 13 Nisan Pazartesi günü CVK Hotels & Resorts Park Bosphorus İstanbul‎ İzaka Restoranı’nda gerçekleştirilecektir.


Toplantı Altunbüken Grup ve RELUX İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.



http://www.relux.com.tr/


Geri Dön