19 / 05 / 2024

RE/MAX, 500 kişiyi daha gayrimenkul sektörü ile tanıştırdı

RE/MAX, 500 kişiyi daha gayrimenkul sektörü ile tanıştırdı

RE/MAX Türkiye'nin "Kariyerinizde Devrim" semineri Elite World Hotel'de gerçekleştirildi



Gayrimenkul sektörüne, yeni profesyoneller kazandırmayı hedefleyen RE/MAX kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimciler ile buluştuğu "Kariyerinizde Devrim" seminerlerine aralıksız devam ediyor. Kariyerinizde Devrim Seminerleri, gayrimenkul sektöründe yeni ve parlak bir gelecek arayanların, hem sektörü hem de RE/MAX sistemini tanıması için fırsat yaratıyor. 

2009 yılında ofis sayısı 190'ı, gayrimenkul danışmanı sayısı  1200'ü aşan RE/MAX, Türkiye'de nitelikli insan kaynağına yönelik yatırımlarını geliştirerek, "paylaşarak büyüme stratejisini" sürdürüyor. Farklı sektörlerde deneyim ve başarı kazanmış iyi eğitimli girişimci profesyonelleri gayrimenkul sektörüne kazandırmak için gerçekleştirilen "Kariyerinizde Devrim" seminerleri, hem RE/MAX Türkiye, hem de RE/MAX ofisleri tarafından iki koldan gerçekleştiriliyor.

RE/MAX Türkiye tarafından 500 kişinin katılımı ile düzenlenen son Kariyerinizde Devrim semineri, Taksim Elite World Hotel'de gerçekleştirildi. Katılımcılara RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn hoş geldiniz konuşması yaparak RE/MAX ve Türkiye'deki gayrimenkul sektörü hakkında bilgi aktardı. RE/MAX Yıldız Ofisi'nden Gamze Pekel ve RE/MAX Vista Ofisin'den Orhan Evrim Çağdaş da katılımcılar ile RE/MAX'le tanışma hikayeleri, tecrübeleri ve başarılarını paylaştılar. RE/MAX eğitmeni Barış Kılıçarslan ise RE/MAX ailesinin eğitimleri, bir gayrimenkul danışmanının alması gereken eğitimleri katılımcılarla anlattı.  Kariyerinizde Devrim seminerleri, katılımcıların RE/MAX ofisleri bazında yaptıkları iş başvuruları ile onlara gayrimenkul sektöründe başarılı bir kariyerin ilk adımını atma olanağı sağlıyor.


Geri Dön