14 / 05 / 2024

Re/Max girişimcilerin kariyerinde devrim yarattı

Re/Max girişimcilerin kariyerinde devrim yarattı

Gayrimenkul sektöründe kariyer hedefleyenler için RE/MAX Plaza Ofisi tarafından sürdürülen Kariyerinizde Devrim seminerleri doludizgin devam ediyor



RE/MAX Plaza Ofisi tarafından gerçekleştirilen seminerlere ev hanımları, bankacılar ve yöneticiler olmak üzere pek çok farklı özellikteki girişimci ilgi gösteriyor. RE/MAX Plaza, RE/MAX sistemine bu yıl 25 yeni gayrimenkul profesyoneli kazandırdığı seminerleri, yıl boyunca sürdürmeyi planlıyor.

RE/MAX ofisleri tarafından gerçekleştirilen "Kariyerinizde Devrim seminerleri, gayrimenkul sektöründe kariyer hedefleyenler, işsiz kalma korkusu yaşayanlar ve kendi işinin sahibi olmak isteyenlerin buluşma noktası oluyor. RE/MAX Plaza Ofisi bu seminerleri yoğun biçimde düzenlemeyi sürdürerek, girişimcilere gayrimenkul sektörü ile tanışma fırsatı sağlıyor.

Kariyerinizde Devrim seminerlerinde katılımcılara, Türkiye'de gayrimenkul sektörü ve gayrimenkul danışmanlığı hakkında geniş bilgiler veriliyor. RE/MAX Plaza tarafından düzenlenen seminerlere yılın ilk çeyreğinde toplam 350 kişi katıldı. Kariyerinizde Devrim Seminerleri sayesinde, 25 yeni gayrimenkul profesyoneli RE/MAX ailesine katıldı. RE/MAX Plaza Ofisi, Kariyerinizde Devrim seminerlerinin gördüğü yoğun ilgi nedeniyle, seminerleri 2010 yılı sonuna kadar devam ettirme kararı aldı.

RE/MAX Plaza Ofisi'ne, 212 284 63 84 numaralı telefondan ve www.kariyerinizdedevrim.com internet adresinden ulaşılabiliyor. 


Geri Dön