14 / 05 / 2024

RE/MAX personelini Beymen giydirecek!

RE/MAX personelini Beymen giydirecek!

RE/MAX, BEYMEN tarafından tasarlanan özel koleksiyon ile kurumsallaşmayı şıklıkla bütünleştirdi



Türkiye'de gayrimenkul sektörünün profesyonelleşmesi konusunda önemli adımlar atan RE/MAX, BEYMEN tarafından tasarlanan özel koleksiyon ile kurumsallaşmayı şıklıkla bütünleştirdi. RE/MAX sisteminde yer alan erkek ve kadın 1500'e yakın gayrimenkul profesyoneli,  BEYMEN markasını taşıyan RE/MAX logolu özel giyimleriyle, gayrimenkul sektöründe yine fark yaratacaklar.

Hizmet sektöründe, bilgi ve deneyim kadar, dış görünüm ve tarza gösterilen özenin de önem taşıdığına inanan RE/MAXliler, haftanın belirli günlerinde müşterilerinin karşısına, BEYMEN'in kendileri için özel tasarladığı kurumsal logolu kıyafetleri ile çıkacaklar. Türkiye'nin en gözde ve saygın markalarından BEYMEN'in şık ve özel tasarımları ile ortaya koyduğu gözalıcı şıklık, RE/MAX'in saygın global güçlü kurumsal marka imajını, farklı bir biçimde de hissettirmiş olacak.

RE/MAX'liler için 4 mevsim kullanım avantajı...

RE/MAX'liler BEYMEN'in özel üretim kumaşlarıyla 4 mevsim şık olacaklar. Baylar için hazırlanan ince yünlü kumaştan lacivert takım elbise, RE/MAX logolu beyaz gömlek ve RE/MAX renklerinden oluşan logolu kravat ile tamamlanacak. Ayrıca ceketlerin içinde yine RE/MAX renklerinden biyeler olacak.

Kadınlar için ise iki farklı seçenek yer alıyor. İlk seçenek, erkeklerinki gibi ince yünlü kumaştan koyu lacivert takım elbise, RE/MAX logolu beyaz gömlek ve RE/MAX renklerini içeren logolu fulardan oluşuyor. İkinci seçenekte ise, yünlü kumaştan koyu lacivert elbise, hırka ve RE/MAX renklerinden oluşan logolu fular yer alıyor. Her iki üründe de iç biyeler RE/MAX renklerinden oluşacak ve hazırlanan kıyafetler 4 mevsim rahatlıkla kullanılabilecek.


Geri Dön