27 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.



Gündemden düşmeyen sanal evren olarak bilinen Metaverse, Dünyada başlı başına marka olma yolunda ilerliyor. Kullanıcılar bu uygulamayla birlikte sanal evrende gerçek hayat deneyimi yaşayacaklar. 
Sanal evren, kişileri iş hayatlarından eğlenceye, aktivitelerden etkinliklere yönelendirerek sadece oturdukları yerden bunları yapma imkanı tanıyor. Metaverse Markaların ilgisini çekmeyi başardı.

RE/MAX Türkiye Metaverse te ofis açtı! 

RE/MAX Türkiye, bugün gerçekleştirdiği açıklamada Decentralandorg'da ofis açtığını belirtti. Decentraland, mevcut metaverse projeleri arasında dünyada ilk sırada bulunuyor ve ayda 6 milyon kişi tarafından ziyaret edilen metaverse evrenine yatırım yapan markalar arasında Adidas gibi büyük şirketlerde yer alıyor. Son iki seneden beri Dünya'nın her bir yerini kasıp kavuran sanal gerçeklik evreninden satın aldığı arazide açmış olduğu ofisle RE/MAX Türkiye, Türkiye’de pratiğe dökülmüş ilk somut proje olarak öne çıktıklarını açıkladı.

RE/MAX Türkiye Metaverse te ofis açtı! 

Sanal gerçeklik plartformu içersinde bulunan Decentraland, mevcut metaverse projeleri arasında dünyada ilk sırada yer alıyor. Adidas gibi büyük şirketlerin de (Metaverse) Sanal gerçeklik plartfomuna yatırım yapıyor. Ayda altı milyondan fazla kişi sanal gerçeklik evrenini ziyaret ediyor. NFT pazaryeri Opensea’de tercih edilen ürünler arasında ilk sırada Decentralandorg arsaları geliyor. Bu zamana kadar en yüksek mablağlı satışın 2,4 milyon dolar olduğu, en düşük arsa ücretinin ise onbeş bin dolardan başladığı belirlendi.

RE/MAX Türkiye Metaverse te ofis açtı! 

"Türkiye'de ilk sanal gerçeklik plartfomuna gireceğiz"

RE/MAX Türkiye Pazarlama Direktörü Kerem Çiçek, şöyle açıklamalarda bulundu: “2 yıldır metaverse evreninde gayrimenkul dikeyinde neler yapabileceğimiz konusunda hem kendimizi eğitiyoruz, hem de bu portallarda alım satımları test ediyoruz. Şimdi biraz daha ileri gidip dünyanın en bilinen metaverse evreninde çok şık bir ofis oluşturduk. Türkiye’deki 5 bin RE/MAX çalışanı, metaverse evrenindeki ofisimizde vakit geçirebilecek, müşterileriyle birlikte sanal ofisimizi deneyimleyebilecekler. Toplantılarımızı da artık yavaş yavaş metaverse ofisimize taşıyacak, ayrıca metaverse ve NFT hakkında eğitimler vereceğiz. Mart ayında düzenlenecek Türkiye’nin ilk metaverse hackathon’unda, hem konuşmacı hem jüri üyesi olarak yer alıp bu alandaki bilgi ve deneyimlerimizi anlatacağız“

"25.Yıl dönümümüzü Sanal Gerçeklikte fark yaratarak kutlamak"

RE/MAX Türkiye Bölge Müdürü Murat Goldştayn,  “Dünyada 50, Türkiye’de 25 yıllık deneyime sahip RE/MAX’ın adı, gayrimenkul sektöründe her zaman yeniliklerle birlikte anılır. Teknolojiye uyum ve inovasyon, markamızın daima öncelik listesinde yer alır. Sırada geleceğe yatırım yapıp gayrimenkul sektörüyle çok fazla benzerlik gösteren bu yeni dünyada yerimizi almak var. Çok yakında gayrimenkul danışmanlarımızın sahip olduğu metaverse arsalarını sergileyebilecekleri bir alanı internet sitemizde açacağız. Bu proje bizim için yalnızca bir başlangıç. 25. yılda odağımız bu yeni evrende fark yaratan, değer üreten işlere imza atmak olacak. Ülkemizden çıkan, çıkacak her girişimi de, bilgi birikimimizle destekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Metaverse'den arsa alanlar dikkat!  Perakende kullanımına dikkat edenler kazanacak!

Metaverse'te arsa satışları 500 milyon doları geçti!


Geri Dön