09 / 05 / 2024

metaverse te ofis açan şirketler 

metaverse te ofis açan şirketler 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Dia Lity Topkapı'da son 3 ofis! Teslimler Mart 2024'te! 

Dia Lity Topkapı projesinde satışta olan son 3 ofis kaldı. Peki Dia Lity Topkapı projesindeki ofislerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Aktif Bank'tan bir ilk: Metaverse'te parsel satın aldı!

Metaverse'e olan ilgi her geçen gün daha fazla artarken, Türkiye'de bulunan bir yatırım bankası en tanınan coin projesinden alan satın alarak, sanal dünyaya giriş yaptı.

Metaverse’te 10 milyon sanal konut satılacak!

Re/max Piramit Gayrimenkul tarafından organize edien  "Sektörün Bugünü ve Yakın Geleceği" adlı etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse masaya yatırıldı.

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Metaverse'te arsa satışları 500 milyon doları geçti!

Son zamanlardaki popüler konuların zirvesinde yer alan metaverse dünyasındaki arsa satışına ilişkin yeni raporlar gündeme geldi. Metaverse arsa satışlarının 500 milyon doları geçtiği belirtildi.

Metaverse'te arsa almak mantıklı mı?

Son zamanlarda arsa satışlarıyla gündeme gelen Metaverse'e ilişkin tartışmalar devam ediyor. Peki konunun uzmanları Metaverse ile ilgili ne diyor? Uzman isimlerin Metaverse'e ilişkin açıklamaları haberimizde yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Metaverse'te emlak yatırımı için doğru zaman mı?

Son dönemde popülerliği yükselen ve internetin geleceği şeklinde görülen Metaverse’de sanal emlak yatırımları kazanç sağlayacak mı? Kripto paralarla alınıp satılan bu emlakların, kripto paralar kadar yüksek volatilite göstermesi öngörülüyor.

Metaverse'te emlak piyasası hızla gelişiyor!

Metaverse teknoloji, deneyimi ve yüksek finansal sermayesi olan kurum ve yatırımcıların ellerini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor. Yatırımların odak noktasında ise sanal emlak piyasası bulunuyor. 

Metaverse’te arsaların pazar değeri belli mi?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

Metaverse'teki 80 bin arazinin 20 bini Türklerin!

"İleride buralar değerlenir" mantığı Türklerin, Metaverse'teki arsalara akın etmesine neden oldu. Metaverse'te 80 bin arazi satıldıysa, 20 bininin Türkler tarafından alındığı belirtildi...

Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

Metaverse'te Türkiye'deki en pahalı gayrimenkul Ayasofya Camisi oldu!

Metaverse evrenindeki gayrimenkullere olan talep güç geçtikçe artıyor ve satışlar da katlanıyor. Geçtiğimiz sene isim değiştirerek Meta adını alan Facebook tarafından fitili ateşlenen “metaverse” çılgınlığı büyümeyi sürdürürken yeni gelişmeler de yaşanıyor...

metaverse te ofis açan şirketler  Haberi

metaverse te ofis açan şirketler 

Gündemden düşmeyen sanal evren olarak bilinen Metaverse, Dünyada başlı başına marka olma yolunda ilerliyor. Kullanıcılar bu uygulamayla birlikte sanal evrende gerçek hayat deneyimi yaşayacaklar. 
Sanal evren, kişileri iş hayatlarından eğlenceye, aktivitelerden etkinliklere yönelendirerek sadece oturdukları yerden bunları yapma imkanı tanıyor. Metaverse Markaların ilgisini çekmeyi başardı.

RE/MAX Türkiye, bugün gerçekleştirdiği açıklamada Decentralandorg'da ofis açtığını belirtti. Decentraland, mevcut metaverse projeleri arasında dünyada ilk sırada bulunuyor ve ayda 6 milyon kişi tarafından ziyaret edilen metaverse evrenine yatırım yapan markalar arasında Adidas gibi büyük şirketlerde yer alıyor. Son iki seneden beri Dünya'nın her bir yerini kasıp kavuran sanal gerçeklik evreninden satın aldığı arazide açmış olduğu ofisle RE/MAX Türkiye, Türkiye’de pratiğe dökülmüş ilk somut proje olarak öne çıktıklarını açıkladı.

Sanal gerçeklik plartformu içersinde...