30 / 04 / 2024

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.



Sanal ve gerçek dünyanın içi içe geçtiği metaverse evrenine gösterilen ilgi ve talep gitgide artıyor. İnsanlık bir taraftan aya yolculuk ile başlayan uzay serüveninde turizm amaçlı seyahatler ve başka galaksileri keşfetme arzusuyla maceracı ruhunu beslerken, bir taraftan da olduğu ortamdan hiç ayrılmadan yeni keşiflere uzanmasını sağlayan metaverse evreninde yönünü bulmak için çabalıyor.

Dijital devrimin ve dönüşümün oldukça hızlı yaşandığı sürecin bugününde ve geleceğinde insanlığı bekleyenler, yaklaşık 20 senedir gayrimenkul sektöründe değerleme hizmeti sağlayan Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden (www.digitalnetworkalkascom) online şekilde gerçekleştirilecek olan panelde masaya yatırılacak. 

 Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi? paneli 18 Şubat ta!

Moderatörlüğünü Ekonomi TV Programcısı Hande Berktan’ın üstlendiği panelde, UiPath, Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen’in ‘Metaverse, yapay zekanın bugünü ve yarını, web 3 ve geleceğin meslekleri’, Partner-CGO at STANDBY | Founder - CEO at STANDBY ME Can Yurdakul’un ‘Şirketler neden metaverse'e yatırım yapmalı, bu süreçte nasıl bir yol izlenmeli? Metaverse ile birlikte şirketlerin teknolojik altyapıları nasıl değişecek?, Ödüllü Yazar, Podcaster Konuşmacı, Girişimci Bora Özkent’in ‘Bir yatırımcı gözüyle metaverse  öngörüleri’ ve Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu’nun ‘Metaverse’te arsa alınır mı, alınırsa değer kazanır mı, arsa alımında dikkate alınması gereken parametreler nelerdir?’, konularında görüşlerini aktarması hedefleniyor.

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!


Geri Dön