03 / 05 / 2024

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 18 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 18 Şubat 2023 fiyat listesi!

Kör nokta izleme ve arka çapraz trafik uyarısı olan Sorento için fiyat araştırması yapılıyor. 2023 yılı Kia için büyük özellikler dolu İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi...



Genel bakış

Orta boy crossover ve SUV segmenti girişlerle dolu, ancak üç sıralı Kia Sorento dikkate değer. Yedi yolcuya kadar oturma yeri olan Sorento,  daha büyük V-6 motorlu Telluride'nin faydasını sunar., daha iyi yakıt ekonomisi ve çoklu aktarma organı konfigürasyonları ile. Önden çekişli SUV standart olarak sekiz ileri otomatik şanzımanlı 191 hp sıralı dört motorla gelir; ancak, alıcıların dört tekerlekten çekiş eklemeyi ve Sorento'nun 281 beygirlik turboşarjlı dört silindirli motorunu yükseltmeyi düşünmeleri gerektiğini düşünüyoruz.

Kia ayrıca Sorento'ya, EPA tarafından tahmin edilen 37 mpg kombine ve 261 beygirlik bir plug-in hibrit (PHEV) kurulumu ve tahmini 32 millik akülü elektrikli sürüş menzili sağlayan 227 beygirlik bir hibrit aktarma organı sunuyor. Sorento, boyutuna göre bol miktarda yolcu alanı sunar ve hatta ısıtmalı ve soğutmalı ön ve ikinci sıra koltuklar gibi mevcut incelikleri içerir.

Kia Sorento bu ay ne kadar oldu? İşte Kia Sorento 18 Şubat 2023 fiyat listesi!


2023'te Yenilikler Neler?

Sorento, devasa ürün gamında büyük bir değişiklik olmadan 2023'e giriyor. Artık tüm modellerde standart olarak kör nokta izleme  ve arka çapraz trafik uyarısı bulunurken, S donanım artık kablosuz bir akıllı telefon şarj pedi ile birlikte geliyor. Orta sınıf EX donanımı, sekiz yönlü elektrikli ayarlanabilen bir yolcu koltuğu ve çerçevesiz bir dikiz aynası alır; lüks SX artık 12,3 inç dijital gösterge ekranı, elektrikli katlanır dış aynalar ve yağmur algılayan ön cam silecekleri ile birlikte geliyor. Kia, Sorento Hybrid S temel modelini durdurdu ve ikinci sıra için standart dört tekerlekten çekiş, 17 inç jantlar, deri koltuklar ve kaptan koltukları ile tam yüklü bir Hibrit SX-P döşeme ekledi. Sekiz yönlü elektrikli ön yolcu koltuğu ve çerçevesiz dikiz aynası ile Hybrid EX de biraz seviliyor. 2023 için Sorento PHEV kesinlikle SX-Prestige donanımıyla geliyor. İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi..


 


Geri Dön