29 / 04 / 2024

Audi S8 fiyatı açıklandı! En ucuz Audi S8 ne kadar oldu? İşte Audi S8, 24 Şubat 2023 fiyat listesi....

Audi S8 fiyatı açıklandı! En ucuz Audi S8 ne kadar oldu? İşte Audi S8, 24 Şubat 2023 fiyat listesi....

Audi, Şubat ayı fiyat listesini paylaştı. Peki Audi S8'in fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi S8, 24 Şubat 2023 fiyat listesi....



Sıfır km otomobil fiyatları aydan aya yükselmeye devam ediyor. Bu sebeple otomobil almak isteyen vatandaşlar son dönemde Renault, Dacia, Hyundai, Fiat, Toyota, Citroen gibi nispeten daha ucuz olan otomobil markalarına yöneldi. Audi'nin S8 modeli de yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor. En pahalı araçlardan birisi olan S8 buna rağmen araştırılmaya devam ediliyor. Peki sıfır km Audi S8 almak isteyen bir kişinin ödemesi gereken rakam ne? İşte 2023 model bir Audi S8 için açıklanan en güncel fiyat...


Sportif formdaki iş sedanı olarak tanınan Audi S8, sürücülerine üst düzey teknoloji ve konfor sunuyor. Far teknolojisinin giderek daha önemli hale geldiği günümüzde, S8'de arka lambalar için kullanılan OLED teknolojisi dikkat çekiyor.  S8'de Audi exclusive, seçili döşemeler, renkli deri ve özelleştirilmiş renk seçenekleriyle beraber dijital Matrix LED farları da sunuluyor. 

Otomobilin kendine özgü detayları ve kaliteli malzemelerin kullanımı yeni Audi S8’in iç mekanına sportif bir duruş kazandırıyor.


Üç farklı arka lamba seçenekleri satın almak isteyen vatandaşların tercihine sunuluyor. Araç, devrim niteliğindeki far teknolojisi ile farkını ortaya koyuyor. Karanlık yollarda ve gece sürüşlerinde otoyollarda güvenliği sağlayacak yeni bir teknoloji hayata geçiren Audi mühendisleri S8'de konumlandırmalı şerit aydınlatması teknolojisi ile rakiplerinin önünde yer almayı başarıyor.

Peki Audi S8'in teknik özellikleri neler? İşte, Audi S8'in teknik özellikleri ve 24 Şubat 2023 fiyat listesi....


Geri Dön