29 / 04 / 2024

BMW X1'in 2023 Şubat fiyatları merak ediliyor! İşte BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi

BMW X1'in 2023 Şubat fiyatları merak ediliyor! İşte BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi

BMW X1 2023'te de kendinden bahsettiriyor. Lüks ver gösterişli dizaynı ile BMW X1 içinde Bu yıl yine iddialı. Peki  BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir? işte detaylar...



BMW X1, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen yarı kompakt lüks bir crossover SUV'dur. İlk olarak 2009 yılında tanıtıldı ve şu anda ikinci neslinde. X1, Mini Countryman ve BMW 2 Serisi Active Tourer ile paylaştığı BMW UKL platformu üzerine inşa edilmiştir.

BMW X1, modele bağlı olarak hem önden çekişli hem de dört tekerlekten çekişli konfigürasyonlarda mevcuttur. 140 beygir gücü ile 306 beygir  gücü arasında değişen güç çıkışlarına sahip bir dizi benzinli ve dizel motora sahiptir. X1 ayrıca arka görüş kamerası, uyarlanabilir hız sabitleyici ve BMW'nin iDrive bilgi-eğlence sistemi dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş güvenlik ve teknoloji özelliği sunar.

X1, sportif sürüş dinamikleri ve çevik yol tutuşunun yanı sıra ferah ve iyi döşenmiş iç mekanıyla tanınır. Audi Q3, Mercedes-Benz GLA-Class  ve Volvo XC40 gibi diğer yarı kompakt lüks crossover'larla rekabet ediyor.


Genel bakış

BMW'nin X modellerine başlangıç seviyesi SUV'si X1, çevik yol tutuşu, istekli doğası ve pratik şekli sayesinde bir süredir bizim favorimiz oldu. 2023 modeli ,  şasisinde, aktarma organlarında ve iç mekanda yapılan iyileştirmelerle geçen yılın modeline göre kapsamlı bir yükseltme gibi görünen eksiksiz bir yeniden tasarım aldı . Kaputun altında yeni 241 güce sahip turbo şarjlı dört silindirli motor standart lastiklerden çekiş ve yedi vitesli
 otomatik şanzımanla entegre edilmiş. Ana rakibi Mercedes-Benz GLB sınıfının aksine, X1 iki sıralı bir SUV olmaya devam ediyor, ancak biraz daha büyük dış boyutları, BMW'ye göre kabin içinde ekstra alana dönüştü. İç mekandan bahsetmişken, daha modern bir tasarım ve markanın iDrive 8 bilgi-eğlence kurulumu dahil en son teknolojik özelliklerle güncellendi.

2023'te Yenilikler Neler?

BMW , X1 SUV'u 2023 için yeniden tasarladı. Daha güçlü bir dört silindirli motor, daha cesur bir çift böbrek ızgaranın arkasında bulunur.  Daha büyük dış boyutları, yolcular ve kargo için önceki nesle göre biraz daha fazla iç alan vaat ediyor.

BMW X1 in 2023 Şubat fiyatları merak ediliyor! İşte BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Motor, Şanzıman ve Performans

Giden model gibi, 2023 X1 de turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motorla çalışıyor, ancak yeni model öncekinden 13 beygir daha fazla olan  241 beygir gücüne sahip. Dört tekerlekten çekiş bu sefer standart ve X1 ayrıca yeni bir yedi vitesli çift kavramalı otomatik şanzıman alıyor. Test ettiğimiz X1 xDrive28i, 5,4 saniyede 100 km/s hıza ulaştı .

Yeniden tasarlanan süspansiyonu, X1'i virajlı yollarda eğlenceli bir sürüş haline getiren 
yol tutuşu ve dengeyi geliştirir. İsteğe bağlı bir M Spor paketi (bunu daha sonra gelebilecek bir M modeliyle karıştırmayın) uyarlanabilir süspansiyon sistemi ve direksiyon simidine monte vites değiştirme kulakçıkları gibi performans artırıcı özellikler ekler. M Sport paketi ayrıca daha agresif bir şekilde desteklenmiş 
koltuklar, benzersiz bir direksiyon simidi ve birkaç sportif görünümlü dış ince ayar ekler. BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir? BMW X1 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?


Geri Dön