28 / 04 / 2024

Ford Courier serisinde 2023 Ocak ayı avantajlarını kaçırmayın? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Ford Courier serisinde 2023 Ocak ayı avantajlarını kaçırmayın? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Yük taşıma ve geniş konforlu seyahatlerin en çok tercih edilen iki Ford modeli ''Ford Tourneo  Courier  ve Transit Courier''in fiyat listesi araştırılıyor. Muadillerine fark atan araçlar için 2022 ve 2023 fiyatları merak ediliyor. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyat listesi.



 FORD TOURNEO COURİER ÖZELLİKLERİ

Geniş alan, kolay erişim. Aydınlık, havadar ve konforlu yeni Tourneo Courier'de birçok özellik bulunur. herkese yer var. Geniş açılan sürgülü arka yan kapılar,  bunu yapmanıza yardımcı olur Özellikle dar noktalarda içeri girip çıkmak kolaydır. arka iken koltuklar, sürekli değişen insan, evcil  hayvan ve eşya kombinasyonuna uyum sağlamak için katlanabilir ve öne doğru takılabilir. Zeki düşünme. Yeni Tourneo Courier, 708 litreye kadar bagaj alanı sunuyor. size yardımcı olan akıllı bir ayarlanabilir paket tepsisi ile birlikte eşyalarını düzenler. Sahip olduklarınızı korumak için yüksek ayarlayın meraklı gözlerden Büyükleri ayırmak için alt konumda kullanın.
veya hassas öğeler. Veya kullanılmadığında, uygun bir şekilde karşınıza koyun. 

 Ford Courier serisinde 2023 Ocak ayı avantajlarını kaçırmayın? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi


Kontroledilebilir Hız Sınırlandırıcı teknolojisi, önceden tespit ettiğiniz bir hız limiti içinde sürüş yapmanızı sağlar. Bu sistem sadece yakıt tasarrufu yapmanıza imkan sağlamakla kalmaz, hız sınırını geçme ihtimzlinizi de ez aza indirir. Her iki teknoloji, pratik kazanımlarının yanı sıra otobandaki uzun seyehatleri daha az yorularak bitirmenizi sağlar. SYNC 3. Yormayan, elleri serbest bırakan sürüş deneyimi Ford SYNC 3 bağlantısında kalmanızı, cep telefonu ve müziğinizi kontrol etmenizi sağlayan gelişmiş bir sistem.

6 İleri Şanzıman: Yakıt Tasarrufu

Tourneo Courier 6 ileri şanzımanıyla daha ekonomik ve verimli. Yüksek hızlara çıktığınızda aracınızı 6. vitese geçirin ve yakıt tasarrufuna başlayın.  Vites geçişlerinin yumuşadığını ve hızlandığını fark etmenizi sağlar.
Zor sürüş koşullarında yüksek denge Elektronik Denge Kontrolü ve Yol Tutuş Kontrolü arabanızı devamlı takip eder. Bu iki sistem yolda tutuşun azaldığını algıladığında lastiklere otomatik fren darbeleri ileterek dengeyi kurar. Böylece ihtiyacınız olduğu anda en iyi yol tutuşunu, performansı ve dengeyi elde etmenizi sağlar.

Ford  Courier serisinde 2023 Ocak ayı avantajlarını kaçırmayın? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön