17 / 05 / 2024

Gelecek Mars’ta Değil Metaversete mi paneli

Gelecek Mars’ta Değil Metaversete mi paneli

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor! Araç sahipleri müjde! O gün herkes deposunu doldursun!

Son zamlarda akaryakıt fiyatlarına üst üste zam geldi. Gelen zamlar fahiş fiyatlar otomobil sahiplerinin canını sıkarken sevindiren haber az önce geldi. Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor...

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Elinde dolar olanlar aman dikkat! İslam Memiş ''akıllıca değil'' diyerek uyardı! Başınızı taştan taşa vuracaksınız!

Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlar ve dolar yatırımı yapanlara ''akıllıca değil'' diyerek uyarıda bulundu. Başınızı taştan taşa vuracaksınız! İşte İslam Memiş dolar yorumu...

Fırtına değil kasırga geliyor! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar yarından sonra böyle olacak

Dolar ve euro uzun zaman sonra Türk Lirası karşısında 18 TL seviyelerine geldi. ABD faiz kararından sonra tüm gözler güçlenen dolara çevrilmişken Türkiye'de dolar kurunda fırtına değil kasırga yaratacak açıklama geldi.

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı yaptığı açıklamada, "Deprem riski taşıyan illerde rantsal değil kentsel dönüşüm hayata geçirilmeli" dedi.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Giresun Bulancak'ta rant değil, hizmet önemli!

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, ilçesindeki sorunlara ve hakındaki sorulara cevap getirdi. Yakar, ''Rant değil, hizmet peşindeyiz'' dedi.

Dündar Yetişener: Betonda işler çok da iyi değil!

Alanında bugün dünya lideri haline gelen Fibrobeton'un Başkanı Yetişener, "İçeride işler çok da iyi değil, ihracatımız olmasa bu işi taşıyamayız" ifadesini kullanıyor.

Andre Sapir: Türkiye gayrimenkul balonlarıyla değil dışa açılarak büyüdü!

Ekonomi profesörü Andre Sapir, “Türkiye spekülasyonlar ya da gayrimenkul balonlarıyla değil dışa açılarak büyüdü” dedi. İşte haberin ayrıntıları...

Sur'da dönüşüm 5 senede gerçekleşebilecek bir süreç değil!

DİKENT Başkanı Mehmet Ali Elbey, Sur'da yürütülecek kentsel dönüşümü ve 'Sur İhya Planı'nı değerlendirdi. Elbey "Sur'da kentsel dönüşüm 5 senede gerçekleşebilecek bir süreç değil." dedi.

Mustafa Balcı: Dönüşüm değil yenileme yapıyoruz!

Kentlerin yenilenmesinde yapılaşmanın büyük önem taşıdığını ifade eden İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, "Biz kentsel dönüşümü çok yanlış anlıyoruz. Kentsel dönüşüm değil kentsel yenileme yapıyoruz" dedi.

Şerafettin Aşut: Arsa rantıyla yeni Türkiye mucizesi mümkün değil!

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Aşut, “Ülkemizin basit siyasi kavgalara değil, milleti birbirine kenetleyecek büyük hedeflere ihtiyacı var. Arsa rantı ile yeni Türkiye mucizesi yaratabilmek mümkün değil” dedi.

Gelecek Mars’ta Değil Metaversete mi paneli Haberi

Gelecek Mars’ta Değil Metaversete mi paneli

Sanal ve gerçek dünyanın içi içe geçtiği metaverse evrenine gösterilen ilgi ve talep gitgide artıyor. İnsanlık bir taraftan aya yolculuk ile başlayan uzay serüveninde turizm amaçlı seyahatler ve başka galaksileri keşfetme arzusuyla maceracı ruhunu beslerken, bir taraftan da olduğu ortamdan hiç ayrılmadan yeni keşiflere uzanmasını sağlayan metaverse evreninde yönünü bulmak için çabalıyor.

Dijital devrimin ve dönüşümün oldukça hızlı yaşandığı sürecin bugününde ve geleceğinde insanlığı bekleyenler, yaklaşık 20 senedir gayrimenkul sektöründe değerleme hizmeti sağlayan Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden (www.digitalnetworkalkascom) online şekilde gerçekleştirilecek olan panelde masaya yatırılacak. 

Moderatörlüğünü Ekonomi TV Programcısı Hande Berktan’ın üstlendiği panelde, UiPath, Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen’in ‘Metaverse, yapay zekanın bugünü ve yarını, web 3 ve geleceğin meslekleri’, Partner-CGO...