01 / 05 / 2024

Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor! Araç sahipleri müjde! O gün herkes deposunu doldursun!

Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor! Araç sahipleri müjde! O gün herkes deposunu doldursun!

Son zamlarda akaryakıt fiyatlarına üst üste zam geldi. Gelen zamlar fahiş fiyatlar otomobil sahiplerinin canını sıkarken sevindiren haber az önce geldi. Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor...



Akaryakıt fiyatları her gün yakından takip ediliyor. Son zamanlarda peş peşe gelen zamlardan sonra fahiş fiyatlara çıkan akaryakıt fiyatları gündemden düşmüyor. Edinilen son dakika bilgisine göre akaryakıta bu sefer zam değil indirim geliyor. 

AKARYAKITA İNDİRİM GELİYOR!

Türkiye'de akaryakıt fiyatları üzerinde, dolar ve brent petrol varil fiyatları belirleyici oluyor. Son günlerde dolar kurunda ve brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. 

Öte yandan yılın ikinci yarısı ile birlikte gelen ÖTV ve KDV zamlarından sonra son olarak 13 Eylül tarihinde benzine 1 lira 64 kuruş, motorine ise 14 Eylül'de 2 lira 3 kuruş zam gelmişti. Zamların ardından 40 TL'nin üzerine çıkan motorin sürücülerin tepkisini çekerken, benzin fiyatları da 40 TL'ye kadar geldi. 

Döviz ve brent petrol varil fiyatında yaşanan düşüş üzerine salı gecesi itibariyle indirim bekleniyor. Benzin fiyatlarında yapılacak indirim sürücüleri heyecanlandırmaya başladı. Sektör kaynakları tarafından yapılan duyuru ile birlikte, indirimin benzin grubunda olacağının bilgisi paylaşıldı.

Akaryakıta zam değil bu sefer indirim geliyor! Araç sahipleri müjde! O gün herkes deposunu doldursun!

İNDİRİM GELDİĞİNDE AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Söz konusu indirimin gelmesi halinde akaryakıt fiyatlarında düşüş yaşanacak. Salı günü gelecek olan indirim gece yarısı itibariyle tabelalara yansıyacak. Benzin fiyatlarında 1 lira 15 kuruş tutarında indirim bekleniyor. İndirim sonrası benzin fiyatları; İstanbul'da 37 lira 41 kuruşa, İzmir'de 38 lira 11 kuruşa, Ankara'da ise 38 lira 1 kuruşa düşecek.

BUGÜN AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 38,51 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 40,00 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 38,56 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 40,07 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • Ankara Benzin fiyatı: 39,14 TL
  • Ankara Motorin fiyatı: 40,62 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir Benzin fiyatı: 39,24 TL
  • İzmir Motorin fiyatı: 40,78 TL
Benzin, motorin, LPG alacaklar şimdi bakın! Akaryakıtta yeni hafta depremi! Benzin, motorin, LPG bugün kaç TL? 

Geri Dön