28 / 04 / 2024

Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Gram altın bu hafta 979 TL seviyelerine kadar düştü. Uzmanlar gram altının 940 TL seviyesine kadar düşeceğini söyleyerek kritik tarihi açıkladı. Bu düşüş sürpriz değil, işte o tarih...



Altın fiyatları bu hafta ile beraber üst üste üçüncü haftayı da değer kaıypları ile kapatmaya haırlanıyor. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. 

Gram altın bu hafta içinde kritik seviye olan 1000 TL'nin alına gerilereyerek 979 TL oldu. Bu düşüşlerin devam edeceğini belirten uzmanlar gram altının  940 TL olacağını söylereyek kritik tarihi açıkladı.

 Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Bugün ABD imalat verileri piyasalarda takip edilecek. ABD tarım dışı istihdam verileri öncesi altın fiyatlarında sert düşüşler etkisini göstermeye devam ediyor. 

Altın fiyatları, dolar kurunun güçlenmesi ile düşüşe geçerken son 6 haftanın en düşük rakamları görülüyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön