11 / 05 / 2024

Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Gram altın bu hafta 979 TL seviyelerine kadar düştü. Uzmanlar gram altının 940 TL seviyesine kadar düşeceğini söyleyerek kritik tarihi açıkladı. Bu düşüş sürpriz değil, işte o tarih...



FED, HAZIRLIĞINI YAPIYOR

FED 21-22 Eylül tarihlerinde faiz kararını açıklayacak. Fed'in faiz kararında 75 baz puan artışı yapması bekleniyor. Fİyat baskılarını sınırlamak için FED'in 75 baz puan artışı yapması beklenirken yükselen tahvil getirilerinin dolar işlemlerini canlandırması altını bir kum torbaına dönüşmesine neden oluyor  diyen, Oanda Corp Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya, “Küresel çapta tahvil getirilerinin yukarı yönlü hareketi sona ermeden altın için ufukta rahatlama görünmüyor” ifadesini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön