12 / 05 / 2024

Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor

Altın fiyatlarında son durum yakından takip ediliyor. Gram altın bu hafta 979 TL seviyelerine kadar düştü. Uzmanlar gram altının 940 TL seviyesine kadar düşeceğini söyleyerek kritik tarihi açıkladı. Bu düşüş sürpriz değil, işte o tarih...



GRAM ALTIN ''940 TL''SEVİYESİ

Gram altının bu hafta içinde 979 TL seviyesine gerileyerek en düşük seviyeyi gördü. Altın fiyatlarının hızlı düşüşünden sonra IKON Menkul  gram altın ile ilgili açıklama yaptı.

IKON Menkul: ''Haftanın başından bu yana Ons Altında görülen düşüşle yüzde 2 değer kaybeden Gram Altın dün 979 bandına kadar düşüş kaydetti.

Teknik açıdan bakıldığında, Perşembe günü 15 haftalık üssel hareketli ortalaması ve siyah yükselen trend çizgisini test eden GAUTRY bu bölgeden hafif tepki alımlarıyla karşılaştı.

Haftanın son işlem gününde küresel piyasalarda ABD Tarım Dışı İstihdam verilerinin takip edileceği haftanın son işlem gününde GAUTRY’de satış baskısının sürmesi ve tren çizgisi ve haftalık ortalamasının altına gerilemesi halinde 958 TL ve 940  TL seviyeleri sonraki destek bölgeleri olarak izlenebilir. Yukarıda ise 1000 TL ve 1014 TL seviyeleri direnç oluşturabilir." dedi.

 Gram altının 940 TL olacağı kritik tarih belli oldu! Sürpriz değil bekleniyor
ONS VE GRAM ALTIN SON DURUM

Haftanın son işlem günü olan 2 Eylül Cuma günü altın aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Ons altın şu dakikalarda 1706 dolar, gram altın ise aynı dakikalarda 1015,58 dolardan işlem görüyor.

Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? Resmen açıklandı! Aradaki fark görenleri hayrete düşürdü

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram altını olan bile çabuk baksın! Altın fiyatlarında son dakika 2 Eylül 2022

1 Eylül Perşembe günü altın ne kadar? Gram altın bugün ne kadar? İşte altın fiyatlarında son durum

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön