05 / 05 / 2024

Altında dalgalar durulmuyor! Kritik tarih belli oldu! Yıl sonunda en az...

Altında dalgalar durulmuyor! Kritik tarih belli oldu! Yıl sonunda en az...

Altın fiyatları için kritik tarih belli oluyor. Son zamanlarda fiyatlarda meydana gelen hareketlilik dikkat ilgi toplamayı sürdürüyor. Diğer taraftan tüm piyasalarda etkili olan ons altında tarihi seviye dikkat çekildi.



Altın fiyatları dalgalı bir seyir izliyor. Bu sebepel uzmanlardan dikkat çeken tahminler gelmeye devam ediyor. Fyatlardaki gitgeller yatırımcıların akılını karıştırıyor. Yastık altı yatırımı olarak tarif edilen altın fiyatlarında meydana gelen son hareketlilikler milyonlarca kişinin ilgisini çekti. 980 TL seviyelerini aşan gram altın 990 TL seviyelerine yerini aldı. Haziran ile birlikte yaz aylarının gelmesinin hemen ardından fiyatlarda dikkat çeken değişimler yaşanacağı tahminler arasında.
Altında dalgalar durulmuyor! Kritik tarih belli oldu! Yıl sonunda en az...İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön