17 / 05 / 2024

Metaverse panel

Metaverse panel

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Panel Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Güler Atalay tarafından kuruldu.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Arsa almaya hazır olun! Metaverse projesi 8-10 yıl içerisinde hayata geçecek!

Meta şirketinin Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Angie Gifford, şirketlerinin metaverse projesine 8-10 yıl içinde start verileceğini açıkladı.

Metaverse'den arsa nasıl alınır?

Metaverse, son yıllarda yatırım yapmak amacıyla sanal dünyada gerçekliği sürdüren bir platformdur. NFT’ler ile alım satım yapılan bu platformda arsa satışı da mümkündür. Bu noktada Metaverse’den arsa nasıl alınır, metaverse arsa nedir ve ne işe yarar soruları önem kazanıyor.

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Volkswagen Transporter Panel Van’da indirim günler başladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Panel Van'da nisan ayına özel 43 bin TL'lik indirim geldi. Panel Van'daki indirimde son günler olduğu duyuruldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Crafter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! Tamı tamına 47 bin TL’lik indirim geldi!

Volkswagen Crafter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Crafter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL? 29 Mart 2023 fiyat listesi

Volkswagen Transporter Panel Van’da Ramazan bereketi başladı! 43 bin TL’lik dev indirim sizi bekliyor!

Volkswagen Transporter Panel Van mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Panel Van özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Apple'ın metaverse'ye giden yolu olması muhtemel olan, ismi 'Apple Reality Pro' olması beklenen karma gerçeklik gözlüğünün çıkacağı tarih belirlendi.

Tecno camon Metaverse'de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

Tecno camon Türkiye'de büyük bir pazara sahgip oldu. Yeni çıkan akıllı telefonlarını CAMON 19 Neo, CAMON 19 ve CAMON 19 Pro’yu Decentraland’de düzenlenen Metaverse etkinliğinde tanıttı.

Kurgusal evrende arsa kapma yarışı: Metaverse kumar mı?

Yapılan araştırmalar, insanlar ve şirketlerin internetin sanal gerçeklik versiyonu metaverse'de (kurgusal evren) yer edinmek amacıyla yarışırken, son bir senede yaklaşık 2 milyar dolar harcandığını gösteriyor. Peki Metaverse yatırımları mantıklı mı?

Metaverse panel Haberi

Metaverse panel

Sanal ve gerçek dünyanın içi içe geçtiği metaverse evrenine gösterilen ilgi ve talep gitgide artıyor. İnsanlık bir taraftan aya yolculuk ile başlayan uzay serüveninde turizm amaçlı seyahatler ve başka galaksileri keşfetme arzusuyla maceracı ruhunu beslerken, bir taraftan da olduğu ortamdan hiç ayrılmadan yeni keşiflere uzanmasını sağlayan metaverse evreninde yönünü bulmak için çabalıyor.

Dijital devrimin ve dönüşümün oldukça hızlı yaşandığı sürecin bugününde ve geleceğinde insanlığı bekleyenler, yaklaşık 20 senedir gayrimenkul sektöründe değerleme hizmeti sağlayan Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden (www.digitalnetworkalkascom) online şekilde gerçekleştirilecek olan panelde masaya yatırılacak. 

Moderatörlüğünü Ekonomi TV Programcısı Hande Berktan’ın üstlendiği panelde, UiPath, Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen’in ‘Metaverse, yapay zekanın bugünü ve yarını, web 3 ve geleceğin meslekleri’, Partner-CGO...