27 / 04 / 2024

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?



Volkswagen Transporter Panel Van'a geçtiğiniz ay gelen büyük indirimin ardından bu ay zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Hem iş hayatınızı hem de gündelik hayatınızı kolaylaştıracak birçok özellikler ile donatılan Volkswagen Transporter ticari araçlar baştan aşağı yenilenen tasarımı, gövde rengi tamponu ve yan aynaları ile yine göz alıcı, diğer tüm özellikleri sayesinde de güvenli ve konforlu bir sürüş imkanı sunuyor.

Volkswagen Transporter Panel Van a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen otomobil markasının sevilen modellerinden biri olan Transporter  Nisan ayı fiyat listesi güncellendi. Geçtiğimiz ay yaptığı indirim kampanyası ile araba almak isteyenlerin yüzünü güldüren Transporterda bu ay fiyatlar arttı. Transporter otomobil almakisteyen binlerce kişi güncel fiyat listesini araştırıyor.

Peki Volkswagen Transporter Panel Van ne kadar? Volkswagen Transporter Panel Van fiyatı kaç lira? Nisan 2023 Volkswagen Transporter Panel Van kaç lira? Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?


Geri Dön