30 / 04 / 2024

RE/MAX üniversitelileri yarıştıracak

RE/MAX üniversitelileri yarıştıracak

Üniversiteli gençlerin yaratıcı fikirleriyle Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yaratıcı bir soluk getirmeyi amaçlayan RE/MAX Fikir ve Proje Yarışması bu yıl 3. kez gerçekleştiriliyor.



RE/MAX Türkiye gençlerin enerjisini gayrimenkul sektörüne yansıtmaya bu yıl da devam ediyor. Üniversiteli gençlerin yaratıcı fikirleri ve sıra dışı projeleriyle Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yaratıcı bir soluk getirmeyi amaçlayan RE/MAX Fikir ve Proje Yarışması, RE/MAX Türkiye tarafından bu yıl 3. kez gerçekleştiriliyor. Katılım için son başvuru tarihi 1 Haziran 2009 olan yarışmada, dereceye giren öğrencilere, çeşitli ödüllerin yanı sıra, düşüncelerini hayata geçirebilmeleri için RE/MAX Türkiye'de staj fırsatı da sağlanacak.

Dereceye girenlere RE/MAX Türkiye'de staj fırsatı

RE/MAX Türkiye tarafından düzenlenen Fikir ve Proje Yarışması'na, her bölümden ön lisans, lisans, master ve doktora olmak üzere tüm üniversite öğrencileri katılabiliyor.
Üniversitelilerin, gayrimenkul sektörüne yönelik yapıcı düşünce ve önerilerini ortaya koyabilecekleri ve uygulayabilecekleri bir platform yaratan yarışmada, bu yıl makaleler belirlenen 3 ana başlık altında hazırlanacak. "Daha fazla üniversite öğrencisinin RE/MAX' te Gayrimenkul Danışmanı olması için ne yapılmalıdır?", "Türkiye Gayrimenkul sektöründe nasıl bir hizmet verilmelidir?" ve "Gayrimenkul Sektörü için yaratıcı, yenilikçi, fark yaratan reklam önerileriniz nelerdir?" konu başlıkları, bu yıl ki yarışmanın içeriğini oluşturuyor. Yarışmaya katılacak üniversite öğrencilerine, belirlenen konulardan birini seçilebilecekleri gibi, her 3 konuda da fikirlerini ortaya koyabilme olanağı tanınıyor. RE/MAX Fikir ve Proje Yarışması'na katılan makaleler orijinalliğe, açıklığa ve gayrimenkul sektöründe nasıl bir hizmet verilmeli sorusuna verilecek somut önerilere göre değerlendirilecek. Dereceye giren öğrencilere, gayrimenkul sektörüne yönelik proje ve fikirlerini gerçekleştirmek üzere RE/MAX Türkiye'de staj fırsatı sağlanacak. Ayrıca birinci iPhone, ikinci video kamera ve üçüncü dijital fotoğraf makinesi, dördüncü iPod Nano ile ödüllendirilecek. Yarışmanın sonuçları 1 Temmuz 2009 tarihinde açıklanacak.

Geri Dön