Otomobil

Renault Austral 100 bin TL nakit destekle satışta! Sıfır araç alacaklara müjde: Renault Austral 2024 fiyat listesi! 

Renault Austral, bu aya özel 100 bin TL nakit alın desteği ve 200 bin TL'ye 12 ay 0 faizli kredi fırsatıyla satışta. İşte Renault Austral 2024 fiyat listesi...

Renault Austral, şehir içindeki yüzde 80'e varan elektrikli sürüşü, 20 gelişmiş sürüş destek sistemi ve 575 dm3 bagaj hacmiyle araç alacakların dikkatlerini çekiyor. 

Mükkemmel orantılı bir tasarım için geniş omuzları, kaslı bir kaputu ve parlak cam tavanı gibi ayrıntılarıyla göz dolduran Renault Austral, esprit Alpine tasarımı ve openR ekranları ile ön plana çıkan araç, 200 hp E-Tech full hybrid motor çeşidine sahip. 

E-Tech full hybrid motoru ile yüzde 40'a varan yakıt tasarrufu imkanı sağlayan araç, daytona siyah renkte, elmas kesim 20 inç jantları, özel saten mineral grisi gövde rengi ve ön kısımda saten grisi sportif kanadı, saten siyahı tavan barları ile tasarımını güçlendiriyor. 

Renault Austral, sedef beyaz, alev kırmızı, demir mavi, yıldız siyah, saten mineral gri ve mineral gri olmak üzere farklı renk seçenekleriyle alıcılara sunuluyor. Ayrıca aracın, 17 inç maha alaşım, elmas kesim 19 inç alaşım ve elmas kesim 20 inç alaşım jant seçenekleri bulunuyor. 

Şerit takip sistemi, güvenli çıkış asistanı, yokuş kalkış destek sistemi, hız sınırlayıcı ve sabitleyici, güvenli mesafe uyarı sistemi, şeritten ayrılma uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, şehir içi ve şehir dışı aktif acil fren destek sistemi, yaya/bisikletli algılama fonksiyonlu aktif acil fren destek sistemi, güvenli mesafe uyarı sistemi, sürücü yorgunluk tespit sistemi gibi çeşitli güvenlik sistemlerinin yer aldığı araç, otomatik uzun ve kısa farlar ile adaptif LED pure vision ön farlara da sahip. 

Geniş diz mesafesiyle arka bölümün konforunu da üst seviyeye taşıyan Austrak, 564 cm2'lik openR ekranlar ile donatıldı. 

RENAULT AUSTRAL FİYAT LİSTESİ 20 MAYIS 2024 

Renault Austral, bu aya özel 100 bin TL nakit alın desteği ve 200 bin TL'ye 12 ay 0 faizli kredi fırsatıyla satışta. İşte aracın 20 Mayıs 2024 fiyatları: 

  1. techno mild hybrid 160 hp auto: 1.605.000 lira
  2. techno esprit alpine mild hybrid 160 hp auto: 1.844.000 Türk Lirası
  3. techno esprit alpine E-tech full hybrid 200 hp: 2.126.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.renault.com.tr/

Mehmet Şimşek'ten dolar yorumu! Dolar 20 lira seviyesine kadar gerilerdi!

Elektrik faturalarına büyük zam! Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği güncelleme istedi! 

Akademisyen İnşaat Mühendisi: İnşaat işlerine yönelik özel bir kanun çıkartılmalı!