Otomobil

Renault Rafale E-Tech Full Hybrid fiyatı açıklandı! İşte o son dakika rakam! 

Renault Rafale E-Tech Full Hybrid fiyatı resmen belli oldu. Peki Renault Rafale E-Tech Full Hybrid fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Performansı yeniden keşfetmek için tasarlanan Renault Rafale, E-Tech full hybrid 200 hp motoru, gelişmiş 4Control sistemi, solarbay karartılabilen veya aydınlatılabilen panoramik cam tavanı ile göz dolduruyor. 

Tasarımı, bir uçağın gövdesinin hassasiyetini ve şık hatlarını yansıtan araç, sportif silüeti, şekillendirilmiş hatları, çarpıcı far imzası ve yüksek arka spoyleriyle görünümüne güç katıyor. 

Araçta, 30'a yakın gelişmiş sürüş destek sistemleri yer alıyor. 

Renault Rafale E-Tech Full Hybrid modelinde, yan destekleri olan spor koltuklar, ön koltukların arkalarına yerleştirilmiş Alpine logosu bulunuyor. Zenginleştirilen döşemelerde mavi, beyaz ve kırmızı dikişlere yer veriliyor. Araç, 1.100 kilometreye varan menzile ve şehir içinde yüzde 80'e varan elektrikli sürüş ile 107-113 g/km ortalama co2 emisyonuna sahip. 

Rafale E-Tech full hybrid 200 hp, hibrit motoruyla performans ve verimliliği buluşturuyor ve sessiz, tepkisel ve çevik bir yolculuk ve seyahat imkanı sunuyor. Araçtaki, Yavaşlarken veya frenleme esnasında bataryanın otomatik şarj olması özelliği sayesinde yolculuk süresinin yüzde 80'ine kadar elektrikli modda ve gürültüden uzak bir sürüş yapılabiliyor. 

Renault Rafale E-Tech Full Hybrid, aktif sürüş yardımı, gelişmiş şerit takip sistemi, 360 derece çevre görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi, acil fren destek sistemi, aktif sürüş yardımı, güvenli çıkış asistanı, kavşakta acil fren destek sistemi, yokuş kalkış destek sistemi gibi birçok güvenlik sistemine sahip. 

Araç, yıldız siyah, mineral gri, alev kırmızı, saten sedef beyaz ve alpine mavi olacak şekilde 5 farklı renk seçeneği ile alıcılara sunuluyor. 627 litreye varan bagaj hacmine sahip Rafale, elektrikli bagaj kapağı sayesinde kolaylıkla erişim imkanı da sunuyor. 

Aracın, yüksek kaliteli yan basamakları, parlak siyah bagaj spoyleri, koltuk başlıklarında yüksek konforlu minderler, elektrikli geri çekilebilir çekme çubuğu da bulunuyor. 

RENAULT RAFALE 18 EYLÜL 2024 FİYAT LİSTESİ 

esprit alpine E-Tech full hybrid 200 hp: 2.650.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.renault.com.tr/

İBB'nin Sarıyer Maslak'taki 1 milyar liralık arsa satışı iptal edildi!

Vatandaşlar kiralara devlet müdahalesini bekliyor! 

Milli Emlak’tan Bursa ve Çanakkale’de satılık araziler!