25 / 07 / 2024

Renault Taliant fiyat listesi! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Renault Taliant fiyat listesi! 285 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Renault'dan otomobil sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın. Taliant modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. İşte Renault Tailant 2022 fiyatları...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Renault Taliant fiyat listesi! 285 bin TL den başlayan fiyatlarla!

İşte Merak Edilen Renault Taliant Modeli Özellikleri

Renault Yeni Taliant modelinde konforu ve modernliği birleştirerek eşsiz bir tasarıma imza attı. Bununla birlikte yüksek fiyat etiketine sahip olmasıyla da dikkat çeken Taliant, güçlü güvenlik donanımı ve iki farklı donanım konfigürasyonu ile birlikte alıcılarını bekliyor. Otomobil severlere fonksiyonel özellikleri sayesinde sürüş boyu konfor ve üst düzey güvenlik sağlıyor. Touch ve Joy seçenekleri bulunuyor.

Renault Taliant fiyat listesi! 285 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Yüksek beygir gücüne sahip olmasına rağmen düşük motor gücüne de sahip olan araçta dizel benzin kullanılıyor. Aynı zamanda otomobilde LPG sistemi de var. Renault’un dinamik ve yenilikçi tasarım çizgileriyle oluşturulan Yeni Renault Taliant, keskin hatlara sahip göz alıcı tasarımıyla daha güçlü bir görünüm sunuyor.

İki farklı donanım seçeneğine sahip olan Tailant, şık ve kullanışlı gösterge paneline, 8 inç dokunmatik ekranına ve kablosuz Apple CarPlay bağlantısıyla birlikte üst düzey teknolojiye de sahip.

Peki Renault Taliant modelinin fiyat listesi nasıl? Cevabı haberimizde...
 


Geri Dön