09 / 05 / 2024

Renault ZOE 2022 Mart fiyat listesi!

Renault ZOE 2022 Mart fiyat listesi!

Renault Zoe modellerine ilişkin 2022 mart ayı fiyat listesi belli oldu. İşte Renault Zoe mart ayı güncel fiyat listesi...



Güncel kurdaki belirsizlik nedeni ile otomobil fiyatları ciddi oranlara yükseldi. Fransa kökenli otomobil üreticisi olan Renault, dünyada en çok satan otomobil markaları arasında yer alıyor. Otomobil sektöründe önemli bir pazar payının sahibi olan Renault'dan otomobil sevenleri heyecanlandıracak haber geldi. Renault Zoe modelinde, mart ayına özel fiyat listesini güncelledi. Elektrikli otomobillere artan talep doğrultusunda Renault, Zoe modelinde, mart ayına özel fiyat listesini güncelledi. 

Renault ZOE 2022 Mart fiyat listesi!

Renault'un elektrikli otomobil modeli olan Zoe'nin özellikleri

Zoe elektrikli otomobil,  etkileyici tasarımı, Full LED ön farları ve yeni ön ızgarasıyla sürücülerine daha keyifli bir sürüş deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Otomobil, şehir içinde veya yavaş ilerleyen trafikte sürüşü kolaylaştıran Mod B sistemi ile rejeneratif frenleme yaparken aynı anda aracın bataryasını da şarj edebiliyor.

Kullanıcılarına 80 kW elektrikli motoruyla gürültüsüz ve dinamik bir seyahat sağlıyor. Zoe modelin ortalama karbondioksit salımı 0 km ve enerji tüketimi ise 172 Wsa km. Zoe modeli, 52 kWh kapasiteli bataryası ve 395 km'ye varan sürüş menzili ile alıcılarını bekliyor. 395 km menzil ve hızlı şarj özelliği ile gönül rahatlığıyla yola çıkılabilmesini sağlıyor.

Peki Renault'un Zoe modeli mart ayı fiyat listesi nasıl? Cevabı haberimizde...


Geri Dön