21 / 05 / 2024

RenewaClub Ankara'da sporseverlerin durağı oldu!

RenewaClub Ankara'da sporseverlerin durağı oldu!

Aktürk Yapı'nın Ankara Dikmen'de 316 konutluk Çankaya Park Evleri'ni geliştirirken, diğer yandan da temellerini attığı spor ve eğlence merkezi RenewaClub, toplam 20 bin metrekarelik alanda hizmet veriyor



Aktürk Yapı'nın  Ankara  Dikmen'de 316 konutluk Çankaya Park Evleri'ni geliştirirken, diğer yandan da temellerini attığı spor ve eğlence merkezi RenewaClub, şu anda 15 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 20 bin metrekarelik alanda hizmet veriyor. RenewaClub ile şu anda 4 bin 500 kişiye spor, sağlık ve eğlence merkezi olmanın yanı sıra dans eğitimi gibi özel hizmetler sunduklarını belirten Genel Müdür Aydın Büyükyılmaz, kaliteli bir yaşamın tüm gerekliliklerini yerine getirdikleri projede beş ayrı aerobic stüdyosu, televizyonlu cardio ekipmanları, bilgisayarlı gym ekipmanları, ücretsiz pilates dersleri  ve bayanlara özel pek çok programın olduğunu kaydetti.
Çalıştıkları isimlere dikkat çeken Büyükyılmaz,  şöyle konuştu: "Dünyanın en iyi koreograflarından Tony Stone, vücut geliştirmede sekiz kere Mr. Olympia ödülü alan Ronni Coleman  ve fitness eğitmeni Alessandro  ile çalışıyoruz. Stone, aralarında . Britney Spears, Sisqo, Justin Timberlake, Beyonce, Christina Aguilera ve Jennifer Lopez'in bulunduğu isimleri eğitti ve onlar için koreografi düzenledi."


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön