Konut

Republika Academic Aparts'ta 325 euroya kiralık!

Ortaköy ve Büyükçekmece’ de konumlanan, Türkiye’ nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi Republika Academic Aparts'ta aylık konaklama fiyatları 325 eurodan başlıyor...


Ortaköy ve Büyükçekmece’ de konumlanan, Türkiye’ nin ilk yeni nesil üniversiteli yaşam alanı projesi “Republika Academic Aparts”, özgün tasarımı, tüm detayları düşünülmüş fonksiyonları, kaliteli ve şık tarzı ile üniversiteliler, genç profesyoneller ve akademisyenler için üst düzey bir yaşam alanı vaat ediyor. 


Ortaköy ve Büyükçekmece'de yer alan Republika Academic Aparts, bina özellikleri ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’de daha önce bir örneği bulunmayan lüks ve ayrıcalıklı bir proje sunuyor. 


Republika Academic Aparts’ da misafirler; güvenli bir ortamda, rahat ve sessiz etüt alanlarında ders çalışabilir, diğer yandan spor yaparak kendilerini iyi hissedebilir, havuza girerek sıcak yaz aylarının tadını çıkarabilirler. Bir çok alternatif sunan ve farklı üniversitelerden öğrencilerin bir araya geldiği Republika Academic Aparts’ da, öğrenciler yemyeşil terasta sosyalleşip, oyun odasında arkadaşlarıyla vakit geçirerek rahatlayabilirler.

www.republika.com.tr