28 / 04 / 2024

Republika Academic Aparts'tan 5 yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Republika Academic Aparts'tan 5 yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yeni üniversite döneminin başlamasıyla yurt arama telaşına düşen öğrenciler, çoğunlukla uygun fiyatlı yurtları tercih ederken konfordan vazgeçemeyenler ise 5 yıldızlı otel denginde yurtları tercih ediyor..



Yeni üniversite döneminin başlamasına sayılı gün kala öğreneiler yurt bulma telaşına düştü. Çoğu öğrenci, aile bütçesini sarsmayacak bir yurt ararken, 5 yıldızlı otel konforunda konaklamayı tercih edenler de var. 


Bilgili Holding tarafından geçen yıl Ortaköy'ün en merkezi yerinde açılan ve ağustos ayında çoğunluk hissesi Dubai merkezli özel yatırım fonu Abraaj Group'a satılan Republika Academic Aparts özel tasarım binası, 645 kişilik konaklama olanağına sahip konforlu odaları, terasındaki boğaz manzaralı havuzu, spor eğitmenli fitness salonu, kuaförü, marketi, kafesi, lounge alanları, kameralı güvenlik sistemi, oyun odası, konferans ve sinema salonlarıyla yurttan ziyade 5 yıldızlı bir akademik otel gibi. Yurtta fiyatları 599 ile 1200 eııro arasında değişen, tek kişilikten dört kişiliğe kadar 15 farklı tip oda bulunuyor. 



İSTANBUL Milliyet


Geri Dön