28 / 04 / 2024

Residence Asistanbull projesi 5 daire için lansmana çıkıyor! 430 bin TL'ye!

Residence Asistanbull projesi 5 daire için lansmana çıkıyor! 430 bin TL'ye!

Firma: Asist Yapı

Proje: Asistanbull

Residence Asistanbull projesi kapsamında yer alan 5 daire lansmana çıkıyor. 4. Levent'te yer alan Residence Asistanbull projesi kapsamında dairelerin fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Residence  Asistanbull  projesi  Asist Yapı  A.Ş. tarafından İstanbul 4.Levent'de inşa ediliyor. Sapphire AVM'nin 100 metre arkasında, metroya 1 dakika mesafede olan proje,  Kentsel dönüşüm kapsamında  1.100 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

 

Residence Asistanbull projesi zemin altı 6 kat, zemin üstü 17 kat olmak üzere 23 katlı olarak inşa ediliyor. 7 bin 150 metrekare konut alanının, 12.000 metrekare proje alanının  olduğu Asistanbull 4.Levent projesi 92 daireden oluşuyor.

 

Residence Asistanbull  projesinde 1+1, 2+1, 3+1ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin alanları 55 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Asistanbull projesinde her daire için bir araçlık otopark bulunuyor. 

 

LEED GOLD sertifikasına aday çevre dostu bir projedir. Home Ofis kullanımı ile Büyükdere caddesinde işi olan firma sahipleri için benzersiz lokasyon olup günün stresini fitness ve havuz ile atıp , Seyir Terasından İstanbul Boğazını seyretmenin keyfini çıkartacaksınız.

 

Asist Yapı, Residence  Asistanbull banka kredili olarak veya firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçeneği oluşturularak yapılıyor. Residence Asistanbull teslim tarihi Mayıs 2016 yılı olarak belirtiliyor.

                                        

Asistanbull 4.Levent fiyat listesi 430 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Asistanbull daire fiyatları metrekaresi 6 bin lira ile 10 bin lira arasında değişen fiyatlardan belirleniyor. Rezidans hizmetlerinin verileceği Asistanbull 4.Levent'de kapalı yüzme havuzu, sinema,  spor salonu, fitness, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Residence Asistanbull iletişim

Tel : 0212 283 8353

Web: www.asistanbull.com


projeye sor



Geri Dön