29 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?

Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Daire fiyatları 202 bin TL'den başlangıç gösteren Resim İstanbul Orman Konutları'nda banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor. Peki Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?



Resim İstanbul Orman'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden meydana geliyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor.


'Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?' sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor. 3 etaptan oluşan projede toplam 328 adet konut yer alıyor.


Ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vade yapılabilen  Resim İstanbul Orman  Sancaktepe 'de yer alan konutlar 118 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesi; Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Finans Merkezi Ataşehir’e ve Kartal sahile 10 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika, Taksim’e 44 dakika, metro ile Üsküdar’a 24 dakika yakınlıkta inşa ediliyor. 


Ortadoğu Group imzası taşıyan Resim İstanbul Sancaktepe 'de 1+1'ler 202 bin lira, 2+1'ler 349 bin lira, 3+1'ler peşin fiyatları 509 bin lira, 4+1'ler ise 813 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?

Sosyal donatı alanları arasında buhar odası, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları, hamam, oyun alanları, sauna ve yürüyüş alanları bulunan Resim İstanbul Orman projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor.  


Resim İstanbul Orman iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön