30 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman ne zaman teslim?

Resim İstanbul Orman ne zaman teslim?

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul projesinin 2.etabı olarak hayata geçirilen Resim İstanbul Orman ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Eylül ayı cevabı veriliyor. Projede toplam 328 adet daire yer alıyor...



İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde hayata geçirilen  Resim İstanbul Orman  ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Resim İstanbul projesinin 2.etabı olarak yaşama geçirilen Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Ortadoğu Resim İstanbul projesi lokasyon olarak; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede konumlanıyor. 


Ortadoğu Grup imzasıyla inşa edilen Resim İstanbul Orman ne zaman teslim sorusuna 2016 yılında cevabı veriliyor. Proje, 8 bloktan meydana geliyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul Orman; kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası,  fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, açık hava sineması gibi imkanları içerisinde barındırıyor. 


İçerisinde 328 adet dairenin bulunduğu Resim İstanbul Orman ne zaman teslim sorusuna cevap olarak Eylül 2016 deniliyor. 


Telefon numarası: 444 53 18

Web adresi : www.resimistanbul.net

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön