27 / 04 / 2024

Resim İstanbul Orman ödeme tablosu!

Resim İstanbul Orman ödeme tablosu!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul Orman ödeme tablosu haberimizin içerisinde yer alıyor. Resim İstanbul projesinin 2. etabı olarak yükselen Resim İstanbul Orman toplam 328 adet konuttan meydana geliyor...



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği  Resim İstanbul Orman  ödeme tablosu hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Resim İstanbul projesinin bir etabı olarak inşa edilen Resim İstanbul Orman projesi toplam 328 adet konuttan meydana geliyor. Resim İstanbul Orman teslimleri 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi.


Sancaktepe Resim İstanbul Orman fiyat!

1 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 230 bin lira,

2 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 357 bin lira,

3 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 485 bin lira,

4 oda 1 salon dairelerin peşin fiyatları 798 bin liradan başlıyor.


Resim İstanbul Orman ödeme tablosu!

Resim İstanbul Orman ödeme tablosu kapsamında kişiye özel vadelendirme seneçekleri sunulurken sürpriz indirimlerde uygulanıyor.


Ortadoğu Resim İstanbul Orman'da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.


Resim İstanbul Orman Konutları metro ile Üsküdar’a 24 dakika, Taksim’e 44 dakika, Yenikapı’ya 34 dakika ve Finans Merkezi Ataşehir’e, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahile 10 dakikada mesafede yükseliyor.


Resim İstanbul Orman telefon numarası: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön