30 / 04 / 2024

Resim İstanbul Sancaktepe Projesi! Ön talep için son gün 25 Ocak!

Resim İstanbul Sancaktepe Projesi! Ön talep için son gün 25 Ocak!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Resim İstanbul Sancaktepe Projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı




Resim İstanbul projesi, Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.  Resim İstanbul  Sancaktepe Projesi'nde toplam 1310 daire yer alıyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe Projesi kapsamında ön talep süreci 25 Ocak'a kadar sürecek. Resim İstanbul Sancaktepe Projesi,  Ortadoğu Grup  tarafından inşa ediliyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe Projesi satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salondan oluşuyor. 


81 bin 433 metrekarelik arsa alanına sahip olan Resim İstanbul Sancaktepe Projesi kapsamında 3 etap ile 28 blok bulunuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe Projesi kapsamında toplam sosyal alan 3 bin 750 metrekare şeklinde belirlendi. Resim İstanbul Sancaktepe Projesi teslimleri 30 ay sonra yapılacak. 


Resim İstanbul Sancaktepe Projesi kapsamında açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolları, sauna, tenis kortu, oyun alanları, kiraz ağaçları ve fitness center bulunuyor. 


Resim İstanbul Sancaktepe Projesi iletişim

Web Adresi : http://www.resimistanbul.net


projeye sor



Geri Dön