06 / 05 / 2024

Sancaktepe Resim İstanbul projesinde ön talep için son gün 25 Ocak!

Sancaktepe Resim İstanbul projesinde ön talep için son gün 25 Ocak!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Ortadoğu Grup projesi olarak hayata geçirilen Sancaktepe Resim İstanbul'da yer alan konutlar için ön talep tarihi 25 Ocak'ta yani bu haftasonu Cumartesi günü sona erecek...



Resim İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde 81 bin 433 metrekarelik arazi içinde Sancaktepe'de inşa ediliyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul projesi,  Ortadoğu Grup  tarafından yükseliyor. Proje kapsamında 28 blok ile 1.310 konut yer alıyor. 


Sancaktepe  Resim İstanbul  projesinde kiraz ağaçları, yapay gölet, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, faaliyet odaları, oyun alanları, yapay gölet, davet salonu, cep sineması, kapalı otopark, açık hava etkinlik alanı, dinlenme locası, bisiklet alanları, yürüyüş yolları, squash salonu, tenis kortu, basketbol sahası yer alıyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul projesinde ön talep için son gün 25 Ocak!


Sancaktepe Resim İstanbul projesinde toplam 3 etap bulunuyor. Projenin ilk etabında yer alan konut sayısı 546.


Sancaktepe Resim İstanbul satılık daire seçenekleri 3 farklı alana sahip 1+1, 5 farklı alana sahip 2+1, 4 farklı alana sahip 3+1 ve 2 farklı alana 4+1'ler şeklinde belirlendi. Projede özel bahçe katı daireler de bulunuyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul ön talep fırsatı ile yüzde 20'ye varan fiyat avantajı sağlanıyor. Özel ödeme planları ve proje konseptini ilk defa görme ayrıcalığı sunuluyor. 


Ön talep formunu doldurduktan sonra Sancaktepe Resim İstanbul müşteri temsilcisi sizi arayarak ön satış takvimi hakkında bilgilendirecek ve ön satış açıldığında randevunuzu sizin yerinize organize edecek. Daha sonra formu dolduranlar yüzde 20 fiyat avantajı ile dairesini seçecek. 


Sancaktepe Resim İstanbul nerede?

Sancaktepe Resim İstanbul projesi Sancaktepe'de  Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Kartal Sahili’ne 10 dakikalık mesafede, Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde ve E5 ile E6 ana arter yolları arasında kalıyor. 


Toplam sosyal alanının 3 bin 750 metrekare olduğu Sancaktepe Resim İstanbul projesi kapsamında ön talepler bu Cumartesi yani 25 Ocak tarihinde sona eriyor. 


Sancaktepe Resim İstanbul iletişim

Web Adresi : www.resimistanbul.net


projeye sor



Geri Dön