02 / 05 / 2024

Reysaş GYO Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Reysaş GYO Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2010 yılı olağan genel kurul toplantısı sonucunu açıkladı. şžirketin genel kurul toplantısı 28 Nisan 2011 tarihinde gerçekleşti... Reysaş GYO'nun Genel Kurul toplantısında alınan kararlar ve görüşülen konular aç



Reysaş GYO'nun Genel Kurul toplantısında alınan kararlar ve görüşülen konular şöyle:

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim şžirketi' nin 2010 Yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Nisan 2011 tarihinde saat 12:00' de Abdurrahmangazi Mahallesi Güleryüz Cad. No:23 Sancaktepe-İstanbul adresinde yapılmıştır.

* şžirketin VUK' a göre hazırlanmış 2010   yılı mali tablolarında ve UFRS' ye göre hazırlanan mali tablolarda oluşan dönem karının dağıtımı hususunda Yönetim Kurulu' nun almış olduğu karar görüşülerek dağıtılabilir net dönem karından ortaklara beher hisseleri başına % 50 nakit temettü dağıtılması, dağıtımın 31.12.2011 tarihine kadar yapılması   için Yönetim Kuruluna tam yetki verilmesi Genel Kurul tarafından oybirliği ile kabul edilmiştir.

* Yönetim kurulu üyeliklerine bir ( 1 ) yıl süre ile görev yapmak üzere Sn.Durmuş Döven, Sn.Ali Ergin şžahin, Sn.Afife Vardar,   Sn.Kamil Uysal' ın ve Bağımsız Üye olarak bir (1) yıl süre ile görev yapmak üzere ise Sn. Emel Oguray ve Sn.Bülent Dilek'in seçilmelerine oy birliği ile karar verilmiştir. Denetçi olarak ise bir (1 ) yıl süre ile görev yapmak üzere Sn.Yalçın Sumak ile Sn.İbrahim Senem'in seçilmesine   de oy birliği ile karar verilmiştir.

* şžirketin   2011 yılı   mali tablolarının bağımsız dış denetimi için Yönetim Kurulu tarafından önerilen Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.şž ' nin Bağımsız Dış Denetim kuruluşu olarak seçilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

* Yapılan oylama sonucunda Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetçi Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosu hesapları   oybirliği ile ayrı ayrı tasdik edilmiştir.

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön