06 / 05 / 2024

RGY, Samsun'daki yeni AVM'sini perakendecilere tanıttı!

RGY, Samsun'daki yeni AVM'sini perakendecilere tanıttı!

Türkiye'de olduğu kadar Rusya'daki yatırımlarıyla da dikkat çeken Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 150 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği ve Karadeniz 'in en büyüğü olarak nitelendirilen AVM 'yi perakendecilere tanıttı



Türkiye'de olduğu kadar Rusya'daki yatırımlarıyla da dikkat çeken Rönesans Gayrimenkul Yatırım, 150 milyon euro yatırımla hayata geçirdiği ve Karadeniz 'in en büyüğü olarak nitelendirilen AVM 'yi perakendecilere tanıttı. Alışveriş merkezi ve otel olarak tasarlanan yatırımın kapılarını, Aralık 2012 'de ziyaretçilere açacaklarını belirten Rönesans Gayrimenkul Yatırım 'ın CEO 'su Cenk Arson, nisan ayında temelin attıkları projenin 34 bin metrekare arsa üzerinde 165 bin metrekarelik inşaat olarak planlandığını ifade etti. Bunun 60 bin metrekarelik bölümünün kiralanacağını kaydeden Arson, 200'e yakın bağımsız bölümün yer alacağı AVM hakkın şöyle konuştu:
“Burada outlet mantığındaki Optimum konseptinin dışında yer alacağız. çünkü burasını outlet olarak konumlandırmadık. AVM olarak hareket edeceğimiz için özellikle büyük mağazalardan olumlu geri dönüş aldık. Hatta komplekste yer alacak büyük elektronik mağazası ile anlaşma noktasına geldik. ” Arson, proje içinde bulunan beş yıldızlı oteli ise 200 odaa ve 350 yatak olarak planladıklarını belirterek, 'Samsun 'un turizmine katkıda bulunacağımızı düşünüyorum ” dedi.

 


Geri Dön