29 / 04 / 2024

Rings İstanbul Sancaktepe!

Rings İstanbul Sancaktepe!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Konut sahibi olmak isteyenler için sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sunulan Rings İstanbul Sancaktepe projesi, Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 1,500 adet daire yer alıyor...



Dairelerin alanlarının 79 metrekareden başlayıp, 273 metrekareye kada yükseldiği Rings İstanbul Sancaktepe projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor. Proje, 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Rings İstanbul Residence projesi İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Selin Yapı imzasıyla konumlanan Rings İstanbul Sancaktepe projesinde  yer alan daireler hemen teslim ediliyor. 1,500 daireden meydana gelen projenin içerisinde Rings AVM ve Bilfen Koleji yer alıyor. 


Rings İstanbul Sancaktepe!


Sancaktepe Rings İstanbul projesinin sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, sauna, güvenlik mevcut. 


Rings İstanbul Sancaktepe projesinde yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve  5+2 dubleks olarak tasarlandı. Projede Siesta, Rings Suites ve Vista olarak adlandırılmış 3 etap bulunuyor. 


Rings İstanbul Sancaktepe satış ofisi

Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön