22 / 07 / 2024

Rings İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Rings İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika, Boğaz Köprüsü'ne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika ve TEM'e 2 dakika mesafede yer alıyor




Rings İstanbul'da daireler karşı karşıya gelemeyecek şekilde tasarlandı ve perdesiz yaşam özgürlüğü sunuldu. Rings İstanbul'da tüm yaşam seçeneklerinde özel ses izalosyonu sağlandı.

230 dönümlük arsa üzerine konumlandırılan Rings İstanbul'ün 4'te 3'ü yeşil alanlardan meydana geliyor. 30 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana sahip olan projenin yürüyüş alanı 3 kilometre.

Aydos Ormanı'na komşu olan Rings İstanbul, muhteşem gölü ve çam ağaçlarıyla doğa tutkunları cezbediyor. Anadolu Yakası'nın en iddialı alışveriş merkezine ev sahipliği yapacak olan projenin mimari tasarımı Hakan Kıran'a ait.

Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dakika, Boğaz Köprüsü'ne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika ve TEM'e 2 dakika mesafede yer alıyor.

Rings İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 2+2 dubleks, 3+2 dubleks, 4+1, 4+1 dubleks ve 5+2 dubleks konutlar bulunuyor.

Projede konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL ile 3 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Rings İstanbul'da "Proje büyük, evler büyük, fırsat büyük!" kampanyasına göre yüzde 25 peşin ve taksitleri 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor. Rings İstanbul, Selçuklu Holding bünyesindeki Selin Yapı imzasını taşıyor.

Rings Club'ta sizi bekleyen aktivite alanları:

Açık ve kapalı yüzme havuzları
Golf sahası
Tenis kortları
Basketbol sahası
Mini futbol sahası
Fitness salonu
SPA merkezi
Sauna
Buhar banyosu
Restoranlar

444 86 00
www.ringsistanbul.com

 


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön