25 / 08 / 2024

Rings İstanbul'la müstakil villa konforu apartmana taşınıyor!

Rings İstanbul'la müstakil villa konforu apartmana taşınıyor!

Yarım asırlık sanayi ve ilaç tecrübesini Selin Yapı ile konut sektörüne taşıyan Selçuklu Holding, İstanbul Sancaktepe'deki ilk projesi Rings İstanbul'la 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden "En İyi Karma Proje Mimarisi" kategorisinde ödülle döndü



Proje dikey alanda müstakil yaşam konforu sunuyor. 150'si villa olmak üzere, 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı Rings İstanbul, uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran'ın imzasını taşıyor. Çevresinde 3 kilometrelik bir yürüyüş ve bisiklet parkuru da olan projede metrekare fiyatları 2.500-3.000 TL arasında değişiyor. Rings İstanbul'un ilk etabı 2013 yılı Mayıs ayında teslim edilecek.

YENİ PROJELER YOLDA
Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel, Rings İstanbul projesinin Sancektepe'de kentsel dönüşümü başlatacak bir proje olduğunu belirterek, "Prensip olarak kendimize ait arsalar üzerine proje geliştirmeyi tercih ediyoruz. Kat karşılığı ya da hasılat paylaşımı modeli ile projeler üretmiyoruz. Bu durum projemizi gerçekleştirme noktasında bizi daha özgür kılıyor. Bu projenin ardından yine Anadolu yakasında bu büyüklükte, bin konuttan az olmamak üzere yeni projeler hayata geçireceğiz. Toplam 500 bin metrekarenin üzerinde arazi stokumuz bulunuyor" dedi.

Müstakil villa konforunu dikey yaşama taşıyan projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Rings İstanbul'da özellikle ses ve ısı yalıtımı ön planda tutuluyor. Verimli enerji ve teknolojik altyapıya sahip. Sultanbeyli çıkışı ile TEM'e bağlantı noktasına 800 metre gibi kısa mesafede yer alan Rings İstanbul'da daire fiyatı ödenerek, apartman yaşamının kolaylıklarından yararlanılırken, müstakil bir villa konforuna da sahip olunabilecek. Projenin hemen yanıbaşında Koç İlköğretim Okulu, Bilfen Esenşehir İlköğretim Okulu, Küçük Prens İlköğretim Okulu gibi eğitim kurumları da bulunuyor.

İsmail Öncel, Rings İstanbul projesinde sıra evli sokak yaşamı, villa yaşamı, rezidans yaşamı gibi tüm alternatifli yaşam biçimlerinin ve herkesin isteğine göre birbirinden farklı metrekarelerde daire alternatiflerinin bulunduğunu ifade ediyor. Her katta iki dairenin bulunduğunu, ama her iki daire sakinlerinin birbirini görmeden yaşadığına işaret eden Öncel, "Garajdan asansörle çıktığınız zaman bir taraftaki daire sağdan giriyor, diğeri soldan. Ortada bir çember sistemi var" diyor. Birbirlerine en yakın bina mesafesinin minimum 16, ortalamada ise 30 metre olduğu projede, her katta sadece iki daire bulunuyor.

BÜYÜK YAŞAMAYI SEVENLERE
Rings İstanbul'da her detayın büyük yaşamayı sevenler için planlandığını anlatan Öncel, 1+1'den 5+2 dublex daire seçeneklerine kadar tüm alternatiflerin yer aldığını söyledi. Rings İstanbul da dairelerin kat bahçeleri ve teraslarının da oldukça geniş olarak tasarlandığına değinen Öncel, Villa parası ödemeden villa konforunu yaşamak isteyenlerin tercihinin Rings İstanbul olacağını kaydetti. Öncel, yeşile de büyük önem verdiklerini belirterek, "238.000 metrekare yani yaklaşık 30 futbol sahası büyüklüğüne sahip projenin yüzde 75'ini yeşil alan oluşturuyor" dedi. Öncel, projeyle ilgili detaylı bilgilerin 444 86 00 no'lu telefondan ve www.ringsistanbul. com adresinden alınıbileceğini söyledi.

Fiesta
Fiesta etabı, Rings AVM ile 93 rezidans dairenin bir arada olduğu bir yapıdan meydana geliyor. Fiesta'daki rezidanslarda 1+1, 2+1 daire alternatifleri bulunuyor. Her katta teraslı ve kat bahçeli dairelerin bulunduğu Fiesta'da rezidans hizmeti de verilecek.

Vista
Vista'da 5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire yer alıyor. Teraslı ve kat bahçeli daire alternatiflerinin bulunduğu Vista'nın girişinde ise yaşayanların günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği dükkanlar ve cafeler bulunacak.

Siesta
Siesta olarak adlandırılan alanda 6-7 ve 8 katlı binalardan oluşan 24 blokta toplam 441 daire yer alıyor. Siesta'da ayrıca müstakil bahçeli bahçe dubleksleri ile çatı dubleks alternatifleri de sunuluyor. Siesta'da karşılıklı binalar arası mesafe ortalama 30 metre. Bu sayede Rings İstanbul'da perdesiz bir yaşam bulunuyor.

8 futbol sahası büyüklüğünde sosyal tesis
Projenin sosyal alanlarını oluşturan Rings Club'ta açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve jimnastik salonları, kreşler, basketbol, tenis ve voleybol kortları, mini golf sahası, meyve bahçesi, koru gibi mekanlar bulunuyor. Türkiye'nin en kapsamlı sosyal tesislerinin toplam alanının 41.000 metrekare olduğu bilgisini veren Öncel bu büyüklüğün 8 futbol sahası büyüklüğüne eşdeğer olduğunu kaydetti.

Sancaktepe'nin ilk AVM'si Rings AVM
Rigs İstanbul projesi kapsamında Sancaktepe bölgesinin ilk alışveriş merkezi olacak Rings AVM'yi de inşa edeceklerini söyleyen Öncel, Rings AVM'nin 80 bin metrekare kapalı alana ve 21 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacağını belirtti. Öncel, Dünyaca ünlü markaların yer alacağı alışveriş merkezinin, bir yandan Rings İstanbul sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğini , diğer yandan da bölgeye hizmet edeceğini ifade etti.

Sabah


Geri Dön