Ticari

Rings Sancaktepe'de ofisler minimum 278 bin lira!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Ring Sancaktepe projesinde yer alan ofisler 278 bin liradan başlangıç gösteriyor

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de 238 bin metrekarelik alanda hayata geçen Rings Sancaktepe projesinde home ofis ve dairelerden meydana gelen 1.500 adet konut yer alıyor. İş yerini geçici bir çalışma alanından kalıcı bir yaşam alanına dönüştüren Rings İstanbul home office daireleri, büyük teras ve kat bahçeleri ile keyifli yaşam ve çalışma alanını bir arada sunuyor.

Rings İstanbul’da satışa sunulan ofislerin alanları 63 metrekareden başlangıç gösteriyor, 68 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan ofisler minimum 278 bin liradan başlıyor maksimum 313 bin liraya kadar çıkıyor.

Rings Sancaktepe projesinin ödemelerinde iki farklı seçenek sunuluyor. İlk alternatifte yüzde 1 peşinatla 120 ay yüzde 0,81 oranında faizle vadelendiriliyor. Diğer ödeme koşuluna göre ise; yüzde 25 oranında peşinat ödendikten sonra 50 ay sıfır faizle taksit yapılıyor. 

FSM Köprüsü’ne 20 dakika, İstanbul Finans Merkezi’ne 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika mesafede yükselen Rings Sancaktepe projesi konut sahiplerinin ulaşımı konusunda kolaylık sunuyor.

Teslimatların 2013’ün Mayıs ayında gerçekleştirilmesinin planlandığı Rings İstanbul projesinde 3 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, tenis kortları, mini golf sahası, mini futbol sahası, dinlenme ve rekreasyon alanları yer alıyor. 

444 86 00   

http://www.ringsistanbul.com

Gülay Odabaşı