02 / 05 / 2024

Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Taşpınar, Canan Bayraktaroğlu, Muhammet Vedat Kabil tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Maltepe'de kuruldu.



Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Taşpınar, Canan Bayraktaroğlu, Muhammet Vedat Kabil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü kalın ve ince İnşaat malzemelerinin, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak d. Şirket Gerek kendisi, gerekse de 3.gerçek ve/veya tüzel kişiler lehine olmak üzere gerek kendisi gerekse de 3.gerçek ve/veya tüzel kişi/kişilerin kullandıkları ve/veya kullanacakları kredilerin ve/veya doğmuş ve/veya doğacak borçlarının teminatını teşkil etmek üzere şirket adına kayıtlı taşınmazları ipotek olarak verebilir, rehin ile sınırlandırabilir, serbest dereceden istifade hakkı tanıyabilir.    Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayri menkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü Kredi alabilir. Her türlü gayri menkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön