15 / 05 / 2024

Canan Bayraktaroğlu

Canan Bayraktaroğlu

Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Taşpınar, Canan Bayraktaroğlu, Muhammet Vedat Kabil tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Maltepe'de kuruldu.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktaroğlu Grup İnşaat Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Atilla Bayraktaroğlu, Engin Bayraktaroğlu ve Hatip Bayraktaroğlu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

Canan Kaftancıoğlu'ndan riskli alan tepkisi!

İstanbul Ümraniye Elmalıkent Mahallesi’nde 62 dönümlük alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile geçtiğimiz günlerde riskli alan yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Elmalıkent Mahallesi'ni ziyaret etti ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz dilekçesi!

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul projesi kapsamında askıda bulunan planlara ilişkin itiraz dilekçesi verdi. Kaftancıoğlu, 16 milyon İstanbullu ile birlikte dayanışma içerisinde mücadele edeceklerini belirtti.

Melda Bayraktaroğlu, Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere, Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmesi kararı aldı. 

Canan Kaftancıoğlu'ndan Kanal İstanbul ihalesine tepki! 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kanal İstanbul için dün yapılan ilk ihaleye ilişkin, "İstanbul’un İstanbulluların Kanal İstanbul’a değil, Sahra Hastanelerine, evde kalabilecek ekonomik koşullarının oluşturulmasına ihtiyacı var" dedi...

Canan Kaftancıoğlu kiracısından 2 ay para almayacak!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kiracısından iki ay boyunca para almayacağını açıkladı. Kaftancıoğlu, "Birbirimizi ekonomik olarak da koruyacak ve çözümü yine birlikte bulacağız" diye konuştu.

Canan Bayraktaroğlu Haberi

Canan Bayraktaroğlu

Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Taşpınar, Canan Bayraktaroğlu, Muhammet Vedat Kabil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


Rise Yapı Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü kalın ve ince İnşaat malzemelerinin, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak...