28 / 04 / 2024

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.



İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce, Sarıyer'deki CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın mühürlendiği açıklanmıştı. Konuya ilişkin konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

Canan Kaftancıoğlu ndan CHP il binası açıklaması!

Sözcü'de yer alan habere göre; Kaftancıoğlu, Halk TV'de konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Parti binası; bütün imarı, iskanı, teslim edilmesi yapılmış bir bina. Hazır bir şekilde teslim edilmiş bir bina. Basit tadilat ruhsatı çıkardım, kendi evinize girersiniz boya badana yaparsınız. Daha keşif yapmadan binayı bilmeden görmeden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından denetim yapılıyor.

Mühürlenme yok. Bina ile ilgili işlem yapılması için keşif yapılması lazım. Şikayet varsa denetleme yapılır ama öyle bir şey de yok. Hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda bulunacağım ve şikayetçi olacağım.

Basın açıklamasını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yaptı. İlk defa görüyorum böyle bir şeyi. Biri şikâyet ederse, bu şikâyet, belediyeye yapılır. Belediye gelir, tutanak tutar. Böyle bir şey de yok."

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!


Geri Dön